If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mai era treaba aia...garantia e buna pana apelezi la ea....atunci apare: nu e sefu azi...veniti maine...cutare...nu stiu ce...da sa vedeti ca o fi...ca o pati...
Pai ce vrei shefu', sa se rezolve ca-n Jermania.
Nu uita ca esti in Romanika, unde fara insistente, ridicat tonu' si amenintari, putine lucruri se rezolva.
Raportul anual al organizaţiei TÜV SÜD din Germania a indicat o rată ridicată a defectelor pentru Dacia Logan, modelul având clasări slabe în categoria maşinilor cu o vechime cuprinsă între 3 şi 7 ani.
Cine a facut sondajul, francezii?, de sunt ei pe primul loc la belele! Totusi, sa nu uitam ca Loganul este prima masina realizata de francezi la uzinele Dacia. Suntem abia la Logan II, (vezi Golf II),când vom ajunge si noi la Logan 5 (vezi golf 5) cred ca lucrurile pot sta si altfel. Cert este ca mai e mult pana departe, dar nu imposibil.
Momentan nu pot sustine agfirmatia ta. Am loganul 2 abia de un an. Loganul 1 l-am tinut 6 ani. Ramane de vazut. Oricum masinile noi sunt ceva mai "ecologice" decat cele vechi, adica mai multe plasticuri,... . Pe de alta parte reducerea greutatii masinii duce la economie de carburant, deci tabla mai subtire,..., si asta ca sa intre celelalte acareturi care atarna si ele, gen airbag-uri...., desi , per total kg nu scad.
Da, la 3500km, dar asta nu ma face sa cred ca este o masina proasta. La cealalta nu am schimbat nimic, dar când mergeam pe la revizii vedeam oameni cu destule belele pe la ele. La cealalta am fost norocos, la asta mai putin, dar o sa vad la general peste inca 1-2 ani. Avantajul cel mai mare la asta este consumul foarte mic.
2 ore manopera : 138 lei
garnitura buson ulei: 7,38 lei
filtru motorina : 149 lei
cartus filtru aer: 73 lei
colectie filtru habitaclu 98 lei
lichid racire glaceol rxtype d 26 lei
dacia oil plus DPF 5w30 5l 174,33 lei
filtru ulei 32,56
TOTAL FARA TVA: 698 LEI
TOTAL CU TVA : 852 LEI
revizie facuta la AUTO EUROPA Timisoara
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment