si colegu gutu1 de ce a dat 149,sint mai golani acolo unde a facut el revizia?
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Originally posted by MihaiiahiM View PostPoate a schimbat filtrul cu totul, dar nu vad de ce. Cartusul vine cu suruburi noi, garnituri..., iar corpul (vasul in care vine cartusul) e de metal. Adica se pastreaza doar vasul de metal.
Originally posted by MihaiiahiM View PostEu am schimbat doar cartusul de la filtrul de motorina si a costat ~70 lei.
Comment
-
Când am citit ce ai scris mi-am adus aminte de un nene, cam la 60 de ani, care a facut revizia de 3 ani la un logan laureat 1.4 si 40000km si l-a costat 2100lei, asta acum 3 ani. Tin minte ca avea trecuta pe fisa, pe langa cele pe care le stim, si schimbarea lichidului de frana, antigelului, freonului si a uleiului compresorului de ac,..., toate costând 2100lei. Nu imi venea sa cred când am vazut devizul si factura.sigpic
Comment
-
La mine totalul face 2.800 ron cu tot cu discuri si placute frana dar le-am
scos din ecuatie si le voi schimba eu.
Se pare ca si bujiile sunt scumpe , din ce am inteles cam 100 ron/buc dar bine inteles nu le-au pe stoc si dureaza 14zile comanda la ele.
Deci fara bujii dar cu filtre+ ulei verificare sau deprafuire frana spate si schimbat cureaua cu role de la accesorii cam 1400 ron.
Dar voi vedea la final exact cat costa.sigpic
Comment
Comment