aris86 carbonul absoarbe umezeala (vaporii). Dezavantajul este ca o sa-ti usuce buzele etc.
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Ai nevoie de ce e in pachetul din linkul de mai jos, te duci cu pachetul asta la reprezentanta, o sa platesti vreo 110-120 lei manopera si ai scapat cu maxim 300 lei:
Sau poti sa iei tot de la ei si ajungi ceva mai scump ... Ei o sa-ti explice cum ca daca vii cu piesele tale risti sa-ti explodeze masina, o sa semneze si o hartie ca intelegi riscurile la care te supui in cazul folosirii pieselor contrafacute ...
Comment
-
Multumesc pentru sugestii!
Am sunat acum la Meridian Nord si am primit ca pret, pentru revizie cu materialele/consumabilele lor, 550 lei (TVA inclus).
Daca vin cu materialele/consumabilele mele, doar manopera, pentru toata distractia, este 213 lei (TVA inclus). Folosind link-ul de la GuGu21, pachetul de pt revizie este 175 lei.
Fara discutii, am gasit varianta castigatoare, diferenta fiind de 162 lei.
Acum, ramane de vazut, daca merita, pentru un pret mai mic la manopera, sa merg la alt service. Cel putin, aici, din ce am vazut (am fost si cu masina anterioara, ultima data, tot la ei), lucreaza curat si atent.
Comment
Comment