Da din cauza asta... anticipare, eu cu inca un prieten am avut amandoi logan ph 2 i el in 60 k a schimbat 2 seturi de plcute, pt ca el ii ddea talpa si apoi frana brusc. In schimb eu pana la 60k nu schimbasem nici macar un set...abia dup ce am schimbat distributia am schimbat si placutele...deci anticiparea salveaza placutele
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Originally posted by hasserro View PostMi se pare foarte amuzant, la mine urmeaza al 6-lea set la 120 de miiLast edited by marian008; 2 February 2017, 23:52.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostPentru că anticipare(adică frână de motor* când se poate) trafic = 0 (zero)
*ridicarea piciorului de pe pedala de accelerație e tot frână de motor
Cel mai mult m-a tinut ultimul set, are 30 de mii, cel mai putin 13.000.
Ce mi-a placut la franele de pe logan, si cand sunt incinse foarte tare, inca tin, la majoritatea masinilor pe care le am condus, daca s-au incins nu mai tin deloc.(ex. A6 c6, a4 b6, rav4, a180, etc)
Comment
-
La vechiul logan am schimbat primul set de placute la 75.000 km...al doillea la 140k (cand preventiv am schimbat si discuriile de frana...chit ca mai mergeau ). Urma sa pus si setul Nr 3...dar am casat masina. fac cam 8000 km/an in oras (adica zilnic).
Cu asta de 0.9 probabil am sa le schimb mai repede (motorul de 0.9 nu are asa frana de motor ca 1.4mpi)
Comment
-
Am facut si eu revizia de 3 ani la 0.9tce - cost total 890 ron, pret in care au intrat si bujiile. Am reclamat problema cu scaunul ce are joc pe cea mai joasa pozitie de reglaj si se va schimba pe garantie senzor arbore cu came pentru ca scapa putin ulei.
Comment
-
Am efectuat revizia la un Sandero Stepway 1.5 DCI:
Costuri piese (cumpărate de mine) :
1. Ulei motor Elf Evolution Fulltech FE, 5W30, 5L - 138.99 Lei
2. Filtru aer PURFLUX A1569 - 43.43 Lei
3. Filtru aer habitaclu FILTRON K1321A - 36.55 Lei
4. Filtru ulei PURFLUX LS946 - 29.53 Lei
5. filtru combustibil MAHLE ORIGINAL KX 338/26D - 40.96 Lei
Cost manoperă 89.20 lei în reprezentanţă cu excepţia filtrului de aer şi habitaclu pe care le-am schimbat personal.
Uzura plăcuţelor de frână la 45400 km era de 40-45 %.
Comment
-
Senzorul e sus pe blocul motor, langa a 3-a bobina, inspre baterie. Cel incercuit cu albastru.Attached Files
Comment
-
Originally posted by bogdan_cj View PostAm facut si eu revizia de 3 ani la 0.9tce - cost total 890 ron, pret in care au intrat si bujiile. Am reclamat problema cu scaunul ce are joc pe cea mai joasa pozitie de reglaj si se va schimba pe garantie senzor arbore cu came pentru ca scapa putin ulei.
Comment
Comment