If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ce odios a zgariat-o!
Mananca-i ficatii aluia, sa fie bun de plata.
Asta ar trebui concediat, fara drept de apel.
Una e sa gresesti si alta e sa nu te duca capu', sau sa fii extrem de superficial in ceea de faci (ca deh, nu e bunu' tau si te doare la banana...ca vb aia, e dacie).
Ala ori e prostalau facut gramada, ori este nemernic! Chiar ca merita dat afara!
Ca a folosit surubelnita, ca putea sa foloseasca o ranga, rezultatul era tot ala!
„Viaţa e prea importantă ca să fie luată în serios.” Oscar Wilde
Evident, seful lui, Directorul Adjunct de la Croserie, mi-a spus ca nu avea ce sa caute cu surubelnita acolo, avand in vedere ca acel cheder poate fi scos si cu mana, dar deh, a zis baiatul sa nu-si strice manichiura, si a bagat surubelnita.
L-am filat de departe, de cand a intrat in atelier, ca era, sa spunem "plictisit". Pe om chiar il durea la banana, si era deranjat ca a fost chemat de baiatul de la receptie, sa inlocuiasca un autocolant...
Cand o sa vinzi masina, n-o sa te creada nimeni ca ai vopsit usa de la o zgarietura ca aia, o sa zica ca a intrat tancu in tine si a trebuit sa schimbi usa.
Adevarat bou, individul din service...
rizi tu rizi dar poate omu a muncit de banii aia
tu cum ai fi zis daca era a ta ??? eh ???
Sigur ca a muncit omu, ce eu n-am muncit? Am vrut doar sa mai destind atmosfera, faptul e consumat acum, pacat de nervii pierduti! Am si eu o indoitura, pe nervura aripii dreapta, noi sa fim sanatosi ca tablele sunt table!
doar usa spate stanga trebuie reparata. Dar este atinsa in 2 locuri: o data acolo unde "dorelul" a sprijinit surubelnita, si a sarit vopsea grund, pana la tabla, iar al 2-lea loc, este o zgarietura, pozitionata, dupa cum se vede, la dreapta manerului de deschidere usa, facuta "fin", cu varful surubelnitei, cand gesticula pe langa masina. Chiar acum m-au sunat de la service, ca e aproape gata masina, la ora 14:00 ma duc sa o iau. O sa vad la fata locului in ce stare se prezinta
@McDan, anul trecut inainte de Paste am gasit aripa si bara zgariata, lovita pana sa plec la tara, dupa amiaza.
Tot asa intr-o dupa amiaza, am gasit aripa infundata, am fost de am indreptat-o la PDR.
La mine partea proasta e ca acea adâncitura (defapt sunt 3 linii paralele) e exact pe cant ... chiar nu-mi dau seama cum o sa facă...cu PDR eu zic ca e imposibil.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment