If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@IancuMic la ulei ma refeream. Pentru ca arata extrem de urat si filtru si uleiul.
Clar la ce regim merg eu se pare ca nu-i ok la 20k....am sa vad pe la 12-13k (atunci intentionez sa-l schimb...nu mai rar)
Atunci care naiba mai este spiru ? cu acel RN-Tech ? sa fi impacat cu inima doar ca are emblema renault pe el ? cu toate ca ambele au aprobarea RN0700 / RN0710.
Tech-ul e creat pentru un interval de pana la 30 de mii; SXR ul nu. Uitati-va mai atent.
In mod sigur e o diferenta in ceea ce priveste calitatea aditivilor.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Vizionand ambele fise , specificatiile tehnice sunt fix la fel (foarte posibil cum scrie nenea Iancu sa fie diferenta la aditivi DAR din moment ce pe document nu se specifica), cel mai probabil in cazul flaconului cu emblema de "Renault aka RN-Tech" platesti tocmai aceasta "imagine" pusa pe abtibild.Sti cum e vorba aia cu masinile nemtesti: platesti "emblema" asta nu insemna ca este si mereu adevarat
Uite un pret bun ...pachet revizie 0.9 TCe
Filtru ulei Original Dacia 152095084R ,
Filtru Aer Original Dacia 165467674R ,
7703062062 Saiba buson golire baie ulei,
7711584308 Ulei ORIGINAL Renault EVOLUTION RN-TECH 5W40 API SN/CF ACEEA A3/B4, ambalaj 5 litri.
Azi am facut revizia de 2 ani la Loganul meu II 1.2 16V. Am dus eu ulei ELF SXR 900 (100 de lei bidonul de 4 litri), au schimbat ei filtre MANN. Costul platit in reprezentanta a fost de 223 lei.
Adunat totul (adica si ciubucul plus spalatul masinii dinainte), am iesit sub 400 de lei. Rezonabil, cred eu!
PS. Filtrul care se pune in masina, ala nou este alb ca laptele, ala scos era gri intunecat spre negru.
Vezi sa nu fi fost modelul cu Carbon activ
Am patit si eu asta initial m-am speriat
Dar la o analiza mai atenta am observat ca a venit de la mama lui mai negru
Logan09, aproape 60.000km, 4 ani, cineva (lucrează la reprezentantă) mi-a promis un kit de accesorii original la 650 lei, urmând ca eu să-i plătesc manopera , este un preț corect? Mulțumesc!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment