If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Perioada de întreținere cuprinde 5 ani sau 100.000 km de întreținere gratuită conform contractulului de întreținere Easy Service.
Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.
Teoretic, schimbarea kitului de accesorii se face la 4 ani/60k, deci ar intra in intervalul de garantie moka.
Prolema e daca intra in Easy Service.
Nu cred ca Dacia ar calcula in asa fel incat sa iasa pe minus. Mi se pare putin 600 de euro pentru ce ofera prin urmare sunt cam suspicios. Cineva pe softpedia zice ca
Prima problema a aparut la Logan dupa 4,5 ani... ... Dacia isi permite sa ofere 5 ani, pentru ca stie ca problemele acoperite de garantie (motor, instalatie electrica, caroserie) apar in majoritatea cazurilor dupa.
Perioada de intretinere cuprinde 5 ani sau 100 000 km de intretinere gratuita conform contractulului de intretinere Easy Service. Contractul de intretinere Easy Service include operatiunile de intretinere (revizii periodice) mentionate in carnetul de intretinere al autovehiculului.
Last edited by Fanez; 9 May 2017, 22:09.
Reason: Automerged Doublepost
Multi fac reviziile doar pana in 3 ani in reteaua Dacia...restul se duc apoi pe la alte serviceuri. Oricum, platesti manopera si pieslele la un pret mult mai mare in reprezentanta
(40 lei antigelul in reprezentanta - 19 lei achizitionat de pe net...).
Sunt sigur ca le iese ceva la aceasta afacere....
Exact asa mi-au cerut și mie 120 de lei pe antigel, 534 pe distribuție, 439 pe accesorii, 444 pe pompa de apa, am o foaie prin masina cu preturile exact.
Sunt curios...cat antigel ti-au bagat tie? Eu mi l-am schimabt singur si nu am reusit sa bag decat 2 litri (+2 de apa) la 1.4 mpi.
probabil ca voi mai completa un pic...
Care ar fi cel mai "dotat" filtru de polen. Eu îl schimb cam de 2 ori pe an chiar dac nu fac foarte multi km. Praful intra oricum i cum merg mai tot timpul cu ventilaie i Ac se simte nevoia..
Cam asta ar fi cea mai "fita"
Pentru Logan ma refer
Stoicane, esti cam zgarcit in detalii
Zi-ne si noua macar un pret sau de unde il iei. Am gasit pe net unul la 75 lei, insa trebuie sa caut codul pentru original ca sa am la ce sa ma raportez. Avand in vedere ca cel cu carbune activ by Renault e 80 lei, merita cei 75 lei.
Cel mai complet catalog de piese auto din Romania ce cuprinde atat producatori OEM cat si aftermarket. Identificare dupa serie sasiu, consultanta de specialitate, retur in 14 zile.
Un sistem de încălzire și aer condiționat bine întreținut asigură eficiență.
Sfaturi practice
Sistemul de încălzire și aer condiționat trebuie verificat și curățat în fiecare an pentru a elimina microbii și bacteriile.
Pentru buna funcționare a sistemului de încălzire și aer condiționat, recomandăm utilizarea regulată a acestuia pe tot parcursul anului.
Schimbă filtrul de habitaclu o dată la doi ani. Dacă scade eficiența sistemului, este necesară și schimbarea freonului.
Primele semne care indică necesitatea lucrărilor de întreținere
- Sistemul devine mai puțin eficient.
- Probleme legate de alergii, chiar dacă se utilizează aerul condiționat.
- Mirosuri neplăcute sau parbriz frecvent aburit.
Înlocuire filtru de ulei
Înlocuire filtru de aer
Înlocuire filtru habitaclu
Golire ulei de motor
Revizie Dacia
Asta inseamna ca Revizia consta in altceva decat schimbare filtre de aer si habitaclu. Mai zice "golire ulei motor", nu zice "inlocuire ulei motor", asta inseamna ca dupa un an scoti uleiul din motor si-l lasi asa.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment