If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Acum s-a folosit ulei sintetic Texaco mai bine zis Havoline Ultra R 5w-30 cu certificarea ACEA C4 si norma Renault RN 0720 deci ceva cu mult peste tradiționalul Dacia Oil de care am fost mulțumit și pe care l-am schimbat azi după 19 000 de km. Până aici totul este ok însă dacă fabricantul- în speță Dacia -în prezent recomandă un astfel de ulei de ce nu a făcut lucrul acesta de la început ?!?. am întrebat mecanicul și mi-a spus că mai nou asta se recomandă pentru modelul meu. Aș fi curios dacă dintre membrii forumului a mai pățit cineva așa sau e doar un caz izolat.
Uleiul ala e recomandat motoarelor diesel echipate cu filtru de particule.
Nu ca ar fi un inconvenient pentru un benzinar, dar nu prea ai de ce sa folosesti la un un benzinar ulei cu norma RN0720.
In ce reprezentanta dacia s-a intamplat asta?
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Piesele inlocuite sunt noi prin urmare pretul tot timpul va fi actualizat la nivelul pietei.
Prin urmare de consecinta va creste. Ma bag offtopic si zic ca am vazut "revizie la 100.k.km" la un "x3" care insuma 127.000 de lei. Pai eu am dat pe o masina noua 270.000 (sau cat o fi fost ).
La Hateg în Hunedoara. Între noi fie vorba am fost foarte mulțumit de modul în care s-au purtat cu mine ca și client al lor. Foarte operativi și dacă am făcut programare în service la ora 10 la ora 9.50 mașina era pe elevator. Legat de ulei pe cutie scrie ca e manufacturat în Belgia, este atât pentru benzinare cât și pentru mașinile pe motorină. La preț au cam sărit calul pt ca l-au evaluat la 155 ron inclusiv tva. Până la urmă sunt mulțumit.
Postul de mai sus este pentru IancuMic
Salutare baieti! Tocmai ce am facut revizia de 1 an, logan 1.5 dci euro6. Total piese plus manopera 485 de lei. Revizia a fost facuta in arges la iatsa dacia. Au fost schimbate : ulei 5w30, filtru motorina, aer, ulei si habitaclu.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment