Mmmm nu stiu ce poze am vazut de la alt user, in care se vedeau destul de bine conductele si nu mi-a placut in mod deosebit, poate ca nu era finalizat. Oricum multumesc pentru lamuriri, cred ca o sa-mi pun si eu
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Originally posted by aris86 View PostA durat cam mult, in 30 minute se monteaza foarte usor si sunt necesare, deoarece racesti/incalzesti mai repede habitaclul masinii.Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Eu nu inteleg ce nu iti place
Nu se vad
Practic nu se schimba nimicAttached FilesLast edited by 77sky; 13 April 2018, 14:25.sigpic
Comment
-
Probabil se refera la cum arata sub scaun dar cum nu ai cum sa vezi acolo decat daca bagi capul explicit nu avem ce sa discutam despre estetica.
Oricum @stoicanu a fost generos cu caterul sub scaun :-) se poate taia putin mai frumos.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Nu am taiat eu
Asa a fost mocheta decupata
Adica cam asa vine de la mama eisigpic
Comment
-
Originally posted by bobbyred View PostIeri am efectuat a-4a revizie in perioada de garantie la Allmas Valenii masina are aproape 80.000 (77.000). Ma declar multumit de interactiunea cu dealerul si o sa continui sa trec pe la ei si in post-garantie .
Revizia a constat in operatiunie standard conforma fise de intretinere:
schimb ulei
schimb filtre (aer,ulei,habitaclu)
verificat jocuri
masurat tensiune baterie
schimb distributie
schimb pompa apa
schimb accesorii
schimb antigel
schimb lichid frana (+ stand franare)
igienizare ac plus complectat freon 100g
comandat (72 ron / buc) si montaj (bonus) tubulatura incalzire pasageri spate
tester
562.08 ron manopera
Pozele cu factura diseara!
Comment
-
Originally posted by stoicanu View PostNu am taiat eu
Asa a fost mocheta decupata
Adica cam asa vine de la mama ei
Când mocheta este dreaptă, se pune sub un fel de presă care este prevăzută cu niște cuțite. Operațiunea este semiautomată. Acestea o taie pe contur, abia după care se îndoaie prin "termoformare". Dacă nu există acea presă, deși îmi este greu să cred, operațiunea se poate face și (exclusiv) manual, doar că precizia nu va mai fi atât de mare.Last edited by 77sky; 13 April 2018, 14:27.
Comment
-
Am cumparat piesele pt schimbarea distribuției si accesorii
Comment
-
Comment