Vezi ca la cureaua de la alternator codul trebuie sa se termine in 183 nu 182 , cea cu 182 este mai lunga daca nu ma insel.
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Nu am cod, dar am cumparat de la piesenet.ro, eu am fost la ei la sediu, dar poti si comanda
Pretul este de 100 lei mie mi a facut reducere ca am mai cumpărat de la ei mai multe piese cu mai multe ocazii
Mai au capitonaje identice destuleLast edited by panselin4; 11 April 2018, 22:28.
Comment
-
Originally posted by panselin4 View PostAm primit si certificat de garantie pt piese de origine,
nu stiu cum este cu acea curea de la alternator, trebuie să mai caut
Chiar si daca tu ai cerut acel cod tot neprofesionist se numeste , mai aes ca vinde piese de origine , certificate.....
Cel mai ok este sa iti ceara seria de sasiu si in nici un caz sa-ti dea o curea care crede ca se potriveste.
Eu iti zic ca la 1.2 logan ll trebuie sa ai curea cu 183 in coada.
p.s. aviz carcotasilor
sa nu se inteleaga ca eu sunt perfect .
de acceal se cere si cer vin.ul masinii
Comment
-
Originally posted by prometheus View PostVezi ca la cureaua de la alternator codul trebuie sa se termine in 183 nu 182......Originally posted by panselin4 View Post.......
nu stiu cum este cu acea curea de la alternator, trebuie să mai cautex:
Logan Laureat 1,2 16V mpi E5N-2012-->2022(112.100km)
Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->2012(76.100km)
Comment
-
Gata am schimbat piesa respectivaAttached Files
Comment
-
pt 0.9 TCE, este ok: MOBIL SUPER 3000 X1 5W40 ?
Cel mai complet catalog de piese auto din Romania ce cuprinde atat producatori OEM cat si aftermarket. Identificare dupa serie sasiu, consultanta de specialitate, retur in 14 zile.
sau catre ce ar trebui sa ma orientez?
vreau sa fac un schimb de ulei pana ajung la revizia anuala (de 20.000km) ca deja am facut 10.000km
sau ELF EVOLUTION 900 SXR 5W40? https://www.epiesa.ro/ulei-motor-elf...4l-acc-427.htm
ma gandeam ca pot pune chiar un 10w40 pana in octombrie..
Comment
-
Originally posted by Cavaleru View Postpt 0.9 TCE, este ok: MOBIL SUPER 3000 X1 5W40 ?
Cel mai complet catalog de piese auto din Romania ce cuprinde atat producatori OEM cat si aftermarket. Identificare dupa serie sasiu, consultanta de specialitate, retur in 14 zile.
sau catre ce ar trebui sa ma orientez?
vreau sa fac un schimb de ulei pana ajung la revizia anuala (de 20.000km) ca deja am facut 10.000km
sau ELF EVOLUTION 900 SXR 5W40? https://www.epiesa.ro/ulei-motor-elf...4l-acc-427.htm
ma gandeam ca pot pune chiar un 10w40 pana in octombrie..Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment