Revizie 2 ani / 28 000 km - 650 lei (Meridian Sud) - ulei (Elf 5W40) / filtru ulei / aer / polen (carbon activ) - 650 lei.
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Usor usor ma apropii de prima revizie. Am aprox 5000 de km facuti cu Jucaria (1.5 dCi 75 CP euro 6) si stiam ca recomandat e ca revizia sa se faca la 10.000 de km. Vorbind aseara cu un mecanic mi-a recomandat ca cel mai bine ar fi sa o fac pe la 8-9000 de km.
La ce ar trebui sa fiu atent intre timp si pana la urma la ce nr de km e cel mai indicat sa ma duc la revizie?
Comment
-
Originally posted by Cerese View PostUsor usor ma apropii de prima revizie. Am aprox 5000 de km facuti cu Jucaria (1.5 dCi 75 CP euro 6) si stiam ca recomandat e ca revizia sa se faca la 10.000 de km. Vorbind aseara cu un mecanic mi-a recomandat ca cel mai bine ar fi sa o fac pe la 8-9000 de km.
La ce ar trebui sa fiu atent intre timp si pana la urma la ce nr de km e cel mai indicat sa ma duc la revizie?
PS. Eu am masina cu care am ajuns la 340.000 km, diesel, cu schimb facut la 20.000 km. Nicio problema.
Comment
-
Originally posted by Ananass View PostEste normal ca dupa schimbul de ulei, acesta s aiba o culoare mult mai inchisa decat culoarea pe care o avea in cutie? Tin sa cred ca cei de la reprezentanta nu au schimbat uleiul ) (0.9 tce).
Sent from my NX569J using Tapatalk
Comment
-
Comment