Becul costa 150 si ceva de lei, am intrebat in doua reprezentante si mi-au spus acelasi pret. Asta prin noiembrie anul trecut.
Revizii Logan II
Collapse
X
-
@ctrnovice: Eu am făcut primele 2 revizii ale mașinii acolo. Nu prea sunt consecvenți în sensul că fără sa specific ce ulei să-mi pună (am lăsat mașina pe mâna lor de fiecare dată, venind la sfârșit să o iau când ziceau că-i gata), o dată am avut pus Elf TD 10w40 și o dată Mobil Super 2000 TD. Nu am găsit mașina murdară sau ceva care să lipsească de la locul lui iar reviziile (nu știu dacă este relevant fiindcă am diesel, dar așa ca idee) au fost ~650 de lei fiecare.
Comment
-
EU m-am programat maine la Dacoserv Preciziei. Dar ma deranjeaza ca am primit doua preturi diferite. Piesele le am eu de la piesenet.ro ( filtrele + 5l ulei 205 RON). Dacoserv au zis ca imi da voie sa stau langa masina, singura conditie ca sa ma primeasca cu piesele mele e sa aiba factura..si vad eu ca au. Partea aiurea e ca vinerea trecuta mi-au spus ca ma costa 120 RON manopera cu tot cu TVA iar azi au zis 170 RON, :_??
Bine, au zis ca dureaza vreo 2 ore revizia si ca fac tot ce trebuie: pus pe tester, desprafuit frante spate etc.
Comment
-
Pret revizie de 1 an la 1.5 dci 90cp - 841,29 lei.
SINGURUL lucru bun e ca mi-au completat si in carte efectuarea reviziei.Attached Files
Comment
Comment