If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu e unflata deloc.
Antigel era sub nivel cam de la 10.000 km , nu puteau pune 200g.
Ulei la motor intra peste 4 litri , asa e dat in catea tehnica a masini.
Colectia aia cred ca se refera la filtru de polen.
Am lasat comanda ferma la placute.
Last edited by stoicanu; 30 April 2013, 23:31.
Reason: Automerged Doublepost
Nu e unflata deloc.
Antigel era sub nivel cam de la 10.000 km , nu puteau pune 200g.
Ulei la motor intra peste 4 litri , asa e dat in catea tehnica a masini.
Colectia aia cred ca se refera la filtru de polen.
Am lasat comanda ferma la placute.
Sunt de acord cu tine, dar unde a disparut antigelul? Se mai evapora el, dar nu in cantitate mare, adica nu avea voie sa dispara de acolo.
Eu de la prima revizie o voi trece pe ulei ELF. Am intrebat la service si mi-au spus ca nu este nici o problema daca o sa bag ulei Elf in loc de Dacia.
Last edited by MihaiiahiM; 30 April 2013, 23:44.
Cum am spus nu a disparut o cantitate inpresionanta.
Era 2 degete sub linia minima de nivel.
Poate nici nu a avut de la inceput suficient.
Eu am obsevat mai tarziu.
Eu cred este aceasi Marie cu alta palarie legat de uleiul dacia si elf.
Last edited by stoicanu; 30 April 2013, 23:55.
Se pare ca acum intretinerea unui 0.9 tce costa cat intretinerea unui diesel. Am dat o cautare pe net si am gasit uleiul elf solaris dpf 5w30 la 176 lei/5l (cel mai ieftin), iar din factura ta reiese ca ai dat 204 lei pe ulei. Deci..., costurile sunt cam asemanatoare. http://www.compari.ro/lubrifiante-c3...5-l-p42450457/
Filtrul de ulei = 70 lei
Filtrul de aer = 130 lei
Filtrul de polen = 150 lei
Dupa ce termini cu garantia, gaseste un service normal, ca astia te-au furat prea tare.
De fapt, acum am cautat: nu se gasesc inca piese pt logan 0.9? Ma refer la cele de revizie.
Se pare ca dupa 2 saptamani de asteptare au reusit sa imi aduca si mie placutele de frana.
Maine ma prezint la service pentru montaj.
Revin cu pretul acestora , si sunt tare curios ce fel de placute sunt de a trebuiet sa astept atatea zile dupa ele.
Azi am schimbat si placutele de frana.
Dupa demontare mie unu nu mi sa parut uzura 80% cum au spus cei de la service.
Atasez poza cu placuta de frana si factura aferenta.
Last edited by stoicanu; 17 May 2013, 14:33.
Azi am schimbat si placutele de frana.
Dupa demontare mie unu nu mi sa parut uzura 80% cum au spus cei de la service.
Atasez poza cu placuta de frana si factura aferenta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment