If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vă mulțumesc pentru mesaje. Aveți dreptate, este vina mea, am greșit eu (eram pe o pagină unde citeam despre cei “cinci ani”, am preluat (și scris) fără să îmi dau seama (în subconștient). Este vorba, așa cum bine ați spus, despre “Garanția extinsă”.
Nu a apărut tot mesajul, Îmi pare rău.
Cât despre asigurarea ”Casco”, este făcută la ”Groupama”, cu franșiză (100 de Euro). Mă deranjează estetic cum arată mașina (zona unde o altă mașină s-a frecat, dar și ”îndoitura” portbagajului. Legat de revizii, nu cred că sunt obligat să merg la ”Meridian Sud”, doar că m-am obișnuit la ei, este și mai aproape de unde locuiesc.
.
Offtopic:
De reținut: Nu lucrez la Dacia-Renault-Nissan-Mitsubishi-Lada, iar orice remarcă de genul se va solda cu report.
N-ar trebui odata pentru totdeauna sa lamuresti chestia asta ? Toata lumea te banuieste, iti convine situatia ambigua ? Spune tu ocupatia de baza sa nu mai lasi loc de interpretari gresite.
Daca nu vrei, asta poate de asemeni reprezenta un raspuns probabil gresit interptretat
Nu a apărut tot mesajul, Îmi pare rău.
Cât despre asigurarea ”Casco”, este făcută la ”Groupama”, cu franșiză (100 de Euro). Mă deranjează estetic cum arată mașina (zona unde o altă mașină s-a frecat, dar și ”îndoitura” portbagajului. Legat de revizii, nu cred că sunt obligat să merg la ”Meridian Sud”, doar că m-am obișnuit la ei, este și mai aproape de unde locuiesc.
.
Casco-ul l-ai facut la Dacia?
Daca da, poti merge in orice reprezentanta Dacia si sa iti repari masina.
Cand am facut casco la masina, l-am facut la reprezentanta optand pentru Tiriac, fara fransiza. Pot repara masina oriunde in reteaua Dacia dar, daca nu o fac la dacia platesc o suma de 250 euro.
Pentru mine un raspuns de genul asta m-ar face sa ma gandesc ca cei de la reprezentanta aia habar n-au de meserie si nu as vrea sa testez pe banii mei competenta mecanicilor de acolo!
Mai cauta, mai sunt reprezentante in Buc. care chiar au oameni competenti!
Pana la urma mi-au pus elf 900 sxr 5w40 si a fost totul ok un pic cam mult stres dar macar nu am pus 10w40 sau 5w30 (alta norma).
O alta faza amuzanta/ingrijoratoare a fost cand aam sunat dimineata la vocea clientului si m-am conversat cu doamna de acolo. Imi zicea ca are si ea masina ca a mea pe gpl si a pus 5w30 de 4 ani si e fara probleme. Ha, ha, hi, hi, "Stati asa ca a mea e 1.2 gpl, nu 0,9 ca a dvs" . "Hopa... Pai inseamna ca nu e ok". "Ba da, e cel din fabrica". "Pai are a5/b5 iar pe foaie scrie a3/b4". "La asta nu stiu ce sa va spun..."
Asa ca si cei de la VC nu stiu cata pregatire au...
Pana la urma mecanicul mi-a zis ca nu conteaza uleiul avand in vedere ca in bucuresti nu suntem la -30 de grade si ca o iei razna daca esti atent la toate astea ... ) Adevarul e ca m-am cam stresat saptamana asta cu revizia dar a fost ok pana la urma!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment