Asta i-am recomandat si eu; schimbul intre perioadele recomandate il faci la un service multimarca, in care ai incredere. Simplu si ieftin; 50 de lei manopera.
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Salut, aici avezi devizul de la Euromotor Brasov pentru schimb ulei si filtre pentru un logan 0.9 TCe fabricatie 2019.
Concluziile le trageti singuri.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Old Driver View PostNu stiu Fanez....Tu la ce unitate servis ai schimbat uleiul si filtrele?Last edited by Fanez; 7 February 2020, 14:26.
Comment
-
Originally posted by oBED View Postincearca la ASV, dar in Ghimbav, nu pe avram iancu. La 1.0 era mai mic pretul cu 100 de lei fata de Euromotor.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Fanez View Post
La automarcus (AMG). Garnitura aia e vreo 2 lei la magazinul lor. Sau probabil au modificat preturile, de data asta am avut eu una luata anul trecut, Am luat doua ca nu avea sa-mi dea rest.
Ce zici de site-ul asta,pot lua piesele din devizul Dacoservului, de la ei? https://www.pieseautoarges.ro/ Vad ca au preturi bune si sunt originale.Le-am gasit dupa coduri.Last edited by Old Driver; 9 February 2020, 00:55.Nu condu cu viteza mai mare decat poate sa zboare ingerul tau pazitor!! sigpic
Comment
-
La prima revizie am gasit toate piesele de schimb de origine la autokarma. (uleiul in termen...chiar "proaspat")
La a doua revizie nu am gasit de origine filtrul de habitaclu...asta e...oricum filtrul de habitaclu este la al treilea schimb din motive de montarea gresita a filtrului la prima revizie....
Logan 0.9 TCe 2018
Comment
-
Comment