Originally posted by Cosho
View Post
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Faptul ca un ulei statuse mai mult pe raft nu este o problema. Producatorii se feresc sa dea termen de valabilitate. Doar sugereaza ca poate 5 ani de raft este suficient dar fara sa scrie asta. Trebuie sa te feresti de uleiul contrafacut.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Cosho View PostSpuneti mi si mie de unde comandati voi,ce magazin de incredere? Sa comand si eu de acolo.Pieseautoarges am auzit ca ar mai fi ok, a comandat cineva?Multumesc!
filtre (de origine) si ulei pentru 2 logan 1.0 sce. (169.5 lei / masina), transport inclus.Attached FilesLast edited by 77sky; 8 July 2020, 18:20.
Comment
-
Nu gasesc pe site garnitura din factura. Poti pune link?
Din aceasta nu ai cumparat?Attached FilesLast edited by iatagan; 8 July 2020, 17:54.
Comment
-
Originally posted by danLaza View PostPlăcuțele de frână se uzează în funcție de cum și cât de des sau tare frânezi. Sunt șoferi care folosesc f des frâna de motor, ei le schimbă mai rar.
- Likes 1
Comment
-
Sandero Stepway 2017, motor 1.5 dCi, TS4, 44 500 km, placutele de frana din fabrica (neschimbate), la ultima revizie aratau inca foarte bine, vad la urmatoarea (care va fi cat de curand).
@ Luciano2 , atasat capturile din Cartea mea de service (de pe MyDacia) si din fisa de intretinere. Am atasat si fisierul xls din 2017 (poate e de folos si pentru alte motorizari).Last edited by Gil26; 18 July 2020, 14:40.
- Likes 4
Comment
-
Originally posted by Gil26 View PostSandero Stepway 2017, motor 1.5 dCi, TS4, 44 500 km, placutele de frana din fabrica (neschimbate), la ultima revizie aratau inca foarte bine, vad la urmatoarea (care va fi cat de curand).
@ Luciano2 , atasat capturile din Cartea mea de service (de pe MyDacia) si din fisa de intretinere. Am atasat si fisierul xls din 2017 (poate e de folos si pentru alte motorizari).
Comment
Comment