Salutare! Știe cineva ce cantitate de lichid de răcire întra în motorul de 0.9 TCe?
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Exista bujii cu electrod de aluminiu? Inelele sigur nu costa 25 de lei, ma gandesc ca e pretul unei bujii. Iar bujii cu electrozi de aluminiu n-am gasit de cumparat, singurul aluminiu in compozitia bujiilor e izolatorul, oxid de aluminiu.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
- Likes 2
Comment
-
Originally posted by Suiram16 View PostSalut!
Cei care folosiți Elf Evolution RN-TECH 5w40, de unde îl cumpărați? Peste tot scrie ,,stoc epuizat,,. Mulțumesc!
eu completez (decit completez nu schimb niciiodata) cu 10w 40 din kauflandLast edited by george.sce; 5 October 2020, 15:42.
Comment
-
nu inteleg cu reusesc unii dintre noi doar sa completeze ueiul de motor, ca mie de exemplu de la schimb la schimb nu imi scade uleiul, trebuie sa-l inlocuiesc. ma rog, aia 100-200ml la 20000km din 4litrii, nu cred ca au vreo importanta daca bag ulei nou sau nu bag nimic.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
- Likes 3
Comment
-
Fiecare dupa cum gandeste. Eu n-am completat niciodata nici la 1.4 nici la 1.2 ca n-a scazut nivelul. In cartea tehnica de 1.4 scria ca nu e problema daca scade nivelul cu un litru intre schimburi.Cand faci cartofi prajiti, mai schimbi uleiul chiar daca iti ajunge pentru inca un kg de cartofi. Dar daca vrei sa-l folosesti tot pe ala.... Asa si cu completarea fara schimb complet de ulei.
- Likes 2
Comment
-
Originally posted by Silica View PostȘtie cineva pe unde se extrage/scurge lichidul de răcire la 0.9 TCe? Sistemele auto mai vechi aveau un buson de scurgere.
- Likes 6
Comment
Comment