dar alea nu sunt placutele de van ?
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Ce preturi au astia, zici ca ai merdeces...150lei un filtru de polen ??maiculita..mi-e si frica sa ma duc cu a mea in service si sa cer o revizie, (fara placute de frana care costau 190lei- ph1). S-au smecherit romano-frantujii astia la piese..
Totusi placutele alea nu-mi par a fi uzate 80%. poti sa le faci o poza cu "carnea ramasa" ?My turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
Nici eu nu cred ca sunt la 80% , mai ales ca am mai facut 2000km de cand au constat ei si pana cand le-am schimbat.
Dar nici inca 20.000 km nu cred ca mai rezistau.sigpic
Comment
-
Referitor la antigel (ATENTIE MARE) ai pierderi pe undeva (asa am patit si eu cand o luasem noua) . Pierdea pe la un T care nu era metalic (au facut economie de 1$) si a trebuit sa-mi schimbe toata tubulatura de 2x pana s-au prins (antigelul era din partea DACIA) antigelul nu se considera consumabil decat dupa 60000 km (asa scria prin carte pe undeva) . Costurile sunt fenomenal de mari ,de-aia nu mai fac reviziile la ei . Un LII daca iau nu trec o secunda in service-urile lor decat sa-mi rezolve problemele . Un filtru bun de polen cu carbon costa cam ~80-90 ron in magazine , aer - maxim 100 , de ulei 30 . Iar manopera o poti face si singur ca nu e mare balarie (ca si idee) dar oricum nici pe aproape de 120 ron / ora , ca nu am Audi (atat e acolo)1.6 MPi Icy White
Comment
-
Cat este in garantie nu ai ce ii face, mai ales ca acum nu mai are carte sevice , totul este oline si daca am depasit o revizie mai mult de 20.000 km sa dus . Abia asteapta aia se te scoata din garantie.
Acum nu o fi bai inca 4 revizii.
Nu am pierderi de antigel, nu a mai scazut de la ultima revizie.sigpic
Comment
-
Cel putin la Mercedes fabricat in 2006 nu a avut carnet de revizii.
Mie mi se pare mai ok, poti afla istoricul real al masini( macar cat a fost in garantie).
Au zis ca daca ai nevoie de o dovada scrisa a reviziilor nu trebuie decat sa te duci cu masina la ei si scot pe hartie toate lucrarile care s-au efectuat la ea in reteaua Dacia.
Cat despre hartie si stampila cu 100€ faci ce carte service vrei la o masinaLast edited by stoicanu; 27 May 2013, 10:25.sigpic
Comment
Comment