Originally posted by tao
View Post
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
-
Originally posted by Andrei PTR View PostSalutare ! Urmeaza sa schimb distributia la un logan 1.5 dci 2015 . Am vorbit cu mecanicul si pretul pieselor + manopera incepe de la 1.000 pana la 1250 ( in functie de producatorul pieselor ) . Ce parere aveti ? este mult ? este ok ? sa caut si in alta parte ? )
Comment
-
Andrei PTR, nu ai mentionat cati km are masina si daca e inckusa si pompa.
Oricum, daca ajungi la intelegere cu reprezentanta sa te lase cu piesele tale (de origine), vei iesi cam in acelasi pret, PLUS garantie 2 ani , intrucat reprezentantele ofera garantie 2 ani pt piesele de origine pe care le monteaza.Plus ca vei avea mentionata operatiunea si in ustoricul masinii.
Desigur, daca mecanicul e amicul tau..e alegerea ta..dar nu ai garantie, e nevoie de factura pt manopera in service in cazul vreunei situatii..
Comment
-
Trebuie sa ma duc luna viitoare la revizia de 3 ani, ocazie cu care vreau (trebuie) sa schimb si placutele de frana. Am vazut ca sunt (ca si pret) de la 80 de lei la aproape 300. Nu cred că neaparat cele mai scumpe sunt cele mai bune. Masina are acum aproximativ 50.000km. Daca pun altele noi care tin cam tot atat e ok. Masina in cauza logan 1.0sce din decembrie 2017.Ce recomandați?
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View Post
Carnetul de garanție "bate" orice explicație: service autorizat Dacia, autorizarea RAR se subînțelege dar e inutilă, dacă nu e autorizat Dacia, nu are acces la rețeaua renault.net pentru dosarul electronic al mașinii(Mydacia.ro)
Comment
Comment