Revizii Logan II
Collapse
X
-
tao Nu va bazati intotdeauna 100% pe ce spune Vocea clientului. Ganditi-va si la eventualele consecinte pe care o sa le suportati. Ce fel de revizie este aceea facuta intr-un atelier care nu este autorizat RAR? Cum poate un service autorizat RAR dar care nu face parte din reteua Dacia sa inregistreze in sistemul informatic Dacia o revizie facuta la o masina Dacia si cum poate sa reseteze intervalul de service?
Comment
-
Originally posted by nelu_242000 View PostCine, și ce a schimbat pe garanție ceva?
Acum haideti sa nu filosofam. Vorbim strict de limitele legale ale unei garantii. Ea se acorda daca sunt respectati termenii producatorului (la fel ca la orice alt produs) ori garantia Dacia este valabila doar daca lucrarile periodice de intretinere se fac in reteaua de service-uri autorizata Dacia. Vedeti conditiile generale de garantie (postate mai sus de t0rquemada)I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
nu cred ca saraceste nimeni sa plateasca 2 sau 3 revizii la reprezentanta, cat masina este in garantie, dupa poti sa o faci si in spatele blocului. Eu am fost nevoit sa apelez la garantie dupa 2 ani si 30k km (problema frecventa cu pierderile de ulei pe la capacul distributiei), au rezolvat problema pe garantie (chiar daca am avut GPL montat de la 2k km, la ei).
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Fanez View PostAm vrut sa-mi fac "revizia", adica schimbat ulei si filtre la autocobalcescu. Mi-au zis ca ma costa 780 de lei cu piesele mele
Si mie mi-a cerut Serus de pe bd Timișoara 1150 lei cu piesele mele.
M-am dus la Dacoserv și am rezolvat mult mai ieftin ca manopera. Iti recomand sa faci același lucru.
- Likes 2
Comment
-
Revizia de 2 ani 580 lei. Am schimbat filtrul de aer, de ulei, saiba buson si ulei 4 l Dacia oil 5w30 RN 17. Este un ulei nou, care respecta norma RN17, mai scump. 250 lei bidonul dr 4 l.
Filtrul r polen l-am schimbat singur, am pus Man cu carbon si antialergic, la 80 lei buc.sigpic
Asigurari Rca, Casco,Locuinta, Viata,etc...
Comment
-
Originally posted by pistritu View Post
Nu e, mai sunt tamaiosi pe acolo....
- Likes 2
Comment
Comment