Ce anume, nu reusesc sa imi dau seama?
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Daca tin bine minte 4.2-4.3 L (nu pot acum dar revin cu cifra exacta, am si atasat o captura cu asta acum ceva vreme). La a doua intrebare voi face curand o revizie si ramane de vazut ce ulei au in reprezentanta, pana acum (mai bine de 4 ani) am fost multumit cu Dacia Oil 5W30 DPF.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Gil26 View PostDaca tin bine minte 4.2-4.3 L (nu pot acum dar revin cu cifra exacta, am si atasat o captura cu asta acum ceva vreme). La a doua intrebare voi face curand o revizie si ramane de vazut ce ulei au in reprezentanta, pana acum (mai bine de 4 ani) am fost multumit cu Dacia Oil 5W30 DPF.
- Likes 1
Comment
-
Atasat doua capturi, am si verificat, in portbagaj mai am cam 0.6L ramasi de la ultima revizie din bidoanele de 5L, dar in ultima vreme nu m-a mai interesat, cei din reprezentanta lasa sa se scurga bine cel vechi si umplu pana la exact jumatatea dintre min si max (exact asa cum faceam si eu la toate masinile detinute).
PS: multumesc pentru recomandare insa am scris ca eu sunt multumit cu uleiul folosit pana acum, motorul "nu papa gram" de la o revizie la alta (10-12k km) iar injectia este in toate mintile ei dupa mai bine de 4 ani.Last edited by Gil26; 8 September 2021, 17:10.
- Likes 1
Comment
-
Salut, am fost la prima revizie de 30000km logan stepway 1.0 tce, după 10 luni de la achiziție unde au fost schimbate următoarele, filtru ulei, aer, habitaclu, stare gazoasă, bujii iar ulei au pus mobil super 3000 rn17. Uleiul era la minim pe jojă la revizie. Menționez că am pachet cu 3 revizii incluse.
Comment
-
Originally posted by valioglu View PostVa rog sa-mi spuneti daca stiti cat ulei intra in 1.5 dci 90CP 2017 (montat pe MCV Stepway). Si daca se poate pune norma RN17 sau se ramane la RN720. Multumesc!
Cateva detalii legate de Castrol RN 720
- Likes 2
Comment
Comment