nu o sa gasesti, deoarece nu e nevoie sa-l schimbi. Sunt taxiuri cu 500k + de km care merg cu uleiul original in cutie, da, rau nu-i face, dar nici nu ajuta .
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Originally posted by crisalex View PostMs pt ajutor. In fisa de intretinere nu am gasit nimic de uleiul de la cutia de viteze... De ce cantitate ar fi nevoie?Last edited by 77sky; 8 October 2021, 19:55.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by pistritu View Postuleiul de la cutia de viteze se schimba la 60.000km
- Likes 2
Comment
-
In fisele de intretinere de Logan (cel putin I si II) nu e trecut vreun termen pentru schimbarea uleiului din cutia de viteze manuala. Eu personal as merge pe schimbare macar pe la 80.000-100.000 km pentru ca orice ulei isi pierde din proprietati dupa ceva timp si km.
PS: Nici lichidul de servodirectie nu e mentionat in fisa de intretinere.
Comment
-
Eu personal am luat mașina de la un prieten de familie, el la 10k km a făcut schimbul de ulei singur punând elf, nu cum zice producătorul la 30k km, automat mașina nu mai face obiectul garanției. Mașina este din 2020 motor 999 TCE +GPL, acum face 20k km și am ales sa ii fac schimbul de ulei cu unul mai de calitate și am ales acest uleiYou do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
- Likes 1
Comment
-
Discutia era despre uleiul de transmisie, nu despre uleiul de motor. Ca sa pastrezi garantia, puteai sa faci schimburi intermediare, la 10k. eu am facut un schimb la ei in noiembrie si pana in aprilie am facut 10k si am facut singur schimbul, daca folosesti filtre originale nu au de unde sa isi dea seama. Oricum, este specificat ca schimbul se face la MAXIM 30k/1 an dar in functie de modul de condus, mediul (preponderent urban), etc , revizia va fi facuta mai repede.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by nelu_242000 View PostRavenol mai bun ca elf?
Tu decizi.Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- Likes 5
Comment
-
Originally posted by oBED View PostCum la 4 ani sau 60k km se recomanda "schimbare curele accesorii si galeti" , o sa pun cateva capturi pentru a-i ajuta pe cei care doresc sa faca aceasta operatie singur.
Codurile curelelor pentru 1.0 sce (coduri generate dupa VIN-ul masinii personale):
8201712784
8201712791
Pretul pieselor de origine, este in jur de 100 de lei/ bucata (trebuiesc comandate ambele). Cele de origine vin insotite fiecare de dispozitivul necesar montarii curelelor (nr 3 si 8 din capturile atasate).
Spor la treaba si sa fie cu folos!
- Likes 1
Comment
-
Da, de origine sunt. pe curea apare marca Hutchinson si e sigla renault.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by anduvirgil View PostUrmeaza revizia 4, la 3 ani - 2 luni si 50 k km.
Prevede ulei, filtre si placute frana.
Cost piese aprox 330-350 lei, in functie de cine le va livra mai repede.
Piese, 4l ulei elf filtru aer, ulei, habitaclu, garnitura buson, placute frana ...de origine...336 lei
Manopera 236 lei...multumit de manopera 60%
Logan 0.9 TCe 2018
- Likes 2
Comment
-
Am revenit. Nivel ulei la rece. Pare puțin peste maxim. https://photos.app.goo.gl/kvj25y5hdZNwKvwc8
In motor au intrat 4l + 0,35l din bidon 1l...hmm...ordinea a fost din bidon 1l după care cel de 4l
In fine ...printre altele
La revizia asta am aflat că elf "pute" și poți reseta interval service din buton ...bineînțeles fara succes
Logan 0.9 TCe 2018
Comment
Comment