Pai tu ai zis ca ai pierdut TOT freonul. 100 grame de mizerie de freon nou costa 100 lei cam pe la toate serviceurile. La reprezentanta posibil sa fie si mai mult. Un "plin" cu freon nou costa 400-500 lei. Freonul vechi in schimb costa 25-30 lei/ suta de grame.
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Va invidiez cu freonul vechi. Eu cred ca si freonul asta vechi raceste mai bine decat mizeria asta eco bio de 1234. Si instalatia este mult mai buna vs cea de la logan 2018-2021. Nu stiu cum o fi la loganurile noi dar la cum par sa fie facute, mai mult ca sigur tot o mizerie de instalatie de AC facuta din resturi de renaulturi fabricate acum 20 de ani.
Comment
-
Originally posted by Maskatu View Post.............Nu stiu cum o fi la loganurile noi dar la cum par sa fie facute, mai mult ca sigur tot o mizerie de instalatie de AC facuta din resturi de renaulturi fabricate acum 20 de ani.Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
Comment
-
Originally posted by Maskatu View PostVa invidiez cu freonul vechi. Eu cred ca si freonul asta vechi raceste mai bine decat mizeria asta eco bio de 1234. Si instalatia este mult mai buna vs cea de la logan 2018-2021. Nu stiu cum o fi la loganurile noi dar la cum par sa fie facute, mai mult ca sigur tot o mizerie de instalatie de AC facuta din resturi de renaulturi fabricate acum 20 de ani.
- Likes 2
Comment
-
Numai este asa de scump cu era la inceput , la mine cica lipsea 200 gr si am primit factura de mai jos la DACOSERV din Sec. 6 .
Raceste binisor , de cand am facut operatia aceasta incepe sa raceasca destul de repede de ex. cand sunt 30 grade afara ..automat ca daca este mult mai cald va face mai greu rece .Attached Files
Comment
-
Asa si la mine... si cred ca la toata lumea. Cand este mai racoare baga foarte repede dar cum au fost acum 40-45 de grade la soare, baga rece dupa cativa km. La drum lung nu am treaba, ajung sa o dau pe 20-21 altfel baga foarte rece si nu poti sta in masina, dar in oras este enervant pana incepe sa bage. La drumuri scurte de cativa km, nu apuca sa se raceasca sa bage calumea. Probabil ramane pe la 10-12 grade in loc de 6-7-8.Last edited by Maskatu; 25 July 2022, 11:37.
- Likes 1
Comment
Comment