Să mai soliciţi oferte pentru revizie şi de la alţi dealeri Dacia.
Revizii Logan II
Collapse
X
-
da preturile sunt fara TVA, la pretul afisat se adauga TVA-ul din dreapta...
Am cerut si la alti Dealeri Dacia oferte, chiar si din alte orase si nu am iesit mai ieftin de 750 ron...
In plus mai am o problema ca am gasit apa in portbagaj zilele astea si cred ca de data asta o sa merg la ei ca dupa mine par de mai incredere..
Multumesc frumos
Comment
-
Am facut astazi revizia de un an pentru un Logan II 1.2 16v, 11901 km.
Costul total a fost de 279 RON. (Fara filtru de polen, "urmeaza sa il schimb la urmatoarea revizie sau când ajung la 20000 de km). Revizia am facuto la Auto Europa din Timisoara. Am atasat si factura:
Last edited by Nairda23; 11 July 2014, 19:22.
Comment
-
-
Am încercat să urmăresc topicul, însă m-am cam pierdut pe drum (multe pagini!). Periodic m-ai reactualizam (dar sincer, tot am rămas în urmă!).
Stimaţi domni, azi am fost la APAN Galaţi pentru a afla costul revizie de 1 an (doar 16.000km - reali ).
Loganul este 1.5dci 75CP, iar preţul "afişat pe ecran" a fost 850 RON. Nu mi-au făcut un print la "ofertă", dar mi-au spus că poate varia cu +/- 50 RON.
Cum vi se pare stimaţi domni, mult?! puţin?! (Menţionez că nu pot da detalii cu privire la uleiul folosit, filtre - marca acestora! Doamna de la "caserie" mi-a făcut un "total" ca să ştiu cu câţi bani trebuie să vin în buzunar!)
Stimă
Comment
-
Originally posted by danpetrovan View PostAm încercat să urmăresc topicul, însă m-am cam pierdut pe drum (multe pagini!). Periodic m-ai reactualizam (dar sincer, tot am rămas în urmă!).
Stimaţi domni, azi am fost la APAN Galaţi pentru a afla costul revizie de 1 an (doar 16.000km - reali ).
Loganul este 1.5dci 75CP, iar preţul "afişat pe ecran" a fost 850 RON. Nu mi-au făcut un print la "ofertă", dar mi-au spus că poate varia cu +/- 50 RON.
Cum vi se pare stimaţi domni, mult?! puţin?! (Menţionez că nu pot da detalii cu privire la uleiul folosit, filtre - marca acestora! Doamna de la "caserie" mi-a făcut un "total" ca să ştiu cu câţi bani trebuie să vin în buzunar!)
Stimă
Comment
-
-
aşa voi face! din păcate la IATSA m-au furat de vreo 2 ori (în modul cel mai urât cu putinţă!)
ex: pus pe factură spray contact 65 RON (spray cu care s-a dat fix de două ori/două fâsuri pe contact!). cer spray-ul când văd că e trecut pe factură, şi, în replică, apare "unul" din service cu un spray murdar şi GOL pe care mi-l trânteşte în faţa!
Stimă
Comment
Comment