Stoicanu ... o sa ma interesez, dar logic in franare inertia exista deci amortizoarele fata se lasa si automat cele spate se ridica iar atunci cand s-a oprit nemaiexistand inertia amortizoarele fata se ridica si isi revin in pozitia normala si automat cele spate coboara si revin la pozitia initiala ...
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Skd_ozenel .... masinile vechi au un cantar pe spate care la o anumita greutate se activeaza repartizand lichid de frana pe rotile din spate, la cele noi au doar repartitorul in sine dar fara cantar care repartizeaza lichidul pe rotile spate dar activat de abs ...
Referitor la loganurile de generatie nou pe motorina cu filtru de particule, care il gatuie dupa parerea mea, sunt avantajoase la consum iar pe uleiul elf la drum lung consuma in jur de 4-4,5l la 100 de km cu ulei motul consuma 3,5 la 100km ;-)Last edited by C_Adrian; 29 July 2014, 14:25.
Comment
-
da domle, eram curios unde mai e repartitorul ala pe care il tot baga unii la inaintare. ca eu stiam ca la ABS nu mai e repartior pentru ca e un pic retard sa mai ai repartitor daca ai un alt sistem care face antiblocarea mai bine decat un regulator in functie de greutate.
nu te aprinde ca arzi degeaba, nu iei niciun ban.
Comment
-
Pai daca ai probleme cu intelesul eu ce vina am.
Ori ce masina are un repartiror macanic sau electronic si aici nu e vorba de antiblicare cu cat din forta de franare sa se duca pe spate si cat pe fata. Niciodata nu o sa aia aceeasi forta de franare si pe fata si pe spate.sigpic
Comment
-
revizie logan II 1.2 acces
piese aduse de mine in reprezentanta 228 ron (ulei elf sxr 5w40, filtru aer cod mm7701064439, filtru ulei cod mm8200257642)
manopera 54 ron (cu garnitura pusa de ei 2.21 ron)
total revizie 282 ron
completat inclusiv carnet de intretinere
Comment
-
Prima revizie
Uleiul l-am adus eu, filtrul de aer n-a fost nevoie de inlocuit.Attached Files
Comment
-
Originally posted by wyk View Postrevizie logan II 1.2 acces
piese aduse de mine in reprezentanta 228 ron (ulei elf sxr 5w40, filtru aer cod mm7701064439, filtru ulei cod mm8200257642)
manopera 54 ron (cu garnitura pusa de ei 2.21 ron)
total revizie 282 ron
completat inclusiv carnet de intretinere
parfum! un scor decent.
tin minte ca la Loganu` ph2 (1.2 benzina) luat in 2011, la revizia de 1 an m-au jefuit de 500 de lei!Keep walking...
Comment
Comment