If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Atenție! dacă vrei să îl schimbi tu, nu forța paharul de plastic în care e filtrul, riști să-l spargi apoi râmâi cu o pagubă de 75euro + mașina imobilizată.
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Deocamdata nu aveam de gand sa le fac singur, eram doar curios.
Am facut revizia la cei de la Meridian Sud si m-a costat 514 RON (Revizia de 1 an).
AU fost foarte de treaba, m-au lasat sa stau si cu masina (in service) in timp ce lucra mecanicul la ea.
Pentru " cunoscatori ", de cind face Renault din nou motoare cu camasi amovibile ?
Alea erau pe la d1300 si cel mult DSN, SLZ ...
Sau poate " cunoscatorii " nu stiu ce inseamna amovibil :
AMOVÍBIL, -Ă, amovibili, -e, adj. 1. (Despre funcționari) Care poate fi mutat, revocat, concediat. 2. (Despre obiecte, piese, organe de mașini etc.) Care poate fi separat de restul ansamblului fără ca acesta să se defecteze. – Din fr. amovible.
Ceva constructiv? Ok, my bad(oră târzie, etc.), cămăși inamovibile - ideea e că pe un motor construit în mare parte din Al și aflat în garanție, nu faci experimente ( mai ales dacă nu e al tău/nu îl ai pe mașină) recomandând tot felul de uleiuri.
K7J, și K7M sunt mai ușor de reparat piese cam peste tot, H4B e relativ nou, piesele sunt cam rare.
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Salutare, vineri am facut si eu revizia de un an la stepway - pretul mi se pare decent avand in vedere ca include schimbatul si depozitarea anvelopelor.
Cu ocazia asta am incercat si activarea HSA din clip - tipul care se ocupa cu diagnoza a gasit functia, avea si instructiunile de activare , a activat functia insa nu stiu daca chiar functioneaza caci la o panta mica la un semafor tot curgea la vale masina(in treapta 1 ), o sa incerc sa gasesc o panta mai mare... la campie e mai greu de testat functia asta
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment