Promotia de primavara (35 % reducere piese si manopera) a expirat pe 30.04.2015. Ai doua variante: fie platesti 850 ron (mai ieftin nu gasesti in Bucuresti) sau cauti o alta reprezentanta pe langa Bucuresti: Pitesti/Calarasi au de regula preturi mai mici.
Revizii Logan II
Collapse
X
-
dynoviorel - trebuie sa ti-i desprafuiasca GRATIS ! In cel mai rau caz, platesti aproape o ora de manopera ( 0.7 h ), insa in nici un caz nu platesti 250 RON DOAR pentru desprafuire... Trebuia sa suni la VC si sigur se rezolva pe loc.
Eu mi i-am desprafuit la 30.000 km, GRATIS, in reprezentanta bineinteles, deoarece incepea sa se auda in momentul in care puneam frana..
Comment
-
Revizia facuta la 11000 km fara filtru de polen.Attached Files
Comment
-
Da, am stat de vorba cu administratorul reprezentantei si era cam suparat ca are cel mai mic tarif manopera/1h cand e vorba de asigurari (undeva la maxim 40 ron/h). In rest la persoane fizice si clienti aveau manopera la 30 ron/h ca este lumea mai saraca in zona si nu isi permit tarife nesimtite ca in Bucuresti si orasele mai mari din tara.
Comment
-
-
Credeam ca nu am sa vad factura care sa inceapa cu 2xxlei pt revizie.....eu cred ca sunt fraieri, merg in pierdere, la pretul asta la manopeta nu cred ca au personal bine pregatit, nimeni nu face munca patriotica, m-as ferii sa fac o reparatie la ei, suspecti de ieftini.
trimis.....de pe drum„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Comment