Originally posted by maravela
View Post
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Salut,
Vineri o sa ma duc la revizia de 2 ani si as avea o nelamurire legata de uleiul de motor.
Le-am zis ca as dori 5w30, dar mi-au spus ca nu au pe stoc si ca ei imi recomanda 5w40.
E vreo diferenta intre cele doua?
Ma gandeam sa cumpar eu Elf 5w30 si sa ma duc la revizie cu uleiul meu.
Ce recomandati?
Revizia o fac la Meridian Sud
Comment
-
si eu recomand ulei de calitate (de firma cunoscuta, nu rebrenduit), 5w40 este f bun, mai bun decat 5w30, 30<40 inseamna ca la temp ridicate are aceleasi prop, cifra 5 este pt vascozit la temp scazute, se rec sa fie cat mai mica altii pun 0w40
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Schim ulei si placute frana!
Am cerut o oferta prin MyDacia la Auto Europa Timisoara pentru schimbul de ulei (ulei Elf) si placute de frana. Raspunsul a fost:
-placute frana 200 lei;
-garnitura buson ulei 8 lei;
- 5 L ulei Elf Evolution 232 lei;
- filtru ulei 55 lei;
- manopera 108 lei.
TOTAL=750
Banuiesc ca preturile la piese si manopera mi-au fost comunicate fara TVA ca adunate nu ajung la 750 lei.
Pretul mi-i se pare exagerat.
Poate cineva din Timisoara stie daca Autoglobus e mai ok...
Citind pe forum am inteles ca la Orastie ar fi preturi mai ok asa ca am cerut o oferta de la ei.
Uleiul Elf 5w30 DPF l-am gasit pe net la pretul de 155 lei/5 L si Auto Europa cere 290 lei/5 L. E furt la drumul mare!!! Dacia
Comment
-
Remus, cumpara tu piesele de pe forum sau de la un magazin ( dar sa fie de origine, daca masina e in garantie ) si vei iesi mult, dar foarte mult mai ieftin. Eu de exemplu, la revizia de 2 ani, mi-au facut o "oferta" la 850 lei, cu ulei Dacia si manopera inclusa.
Cu piesele mele ( filtrele la fel, doar uleiul Elf ), am ajuns la 550 lei ( 400 lei piesele + aprox 150 manopera )...
Comment
-
Vezi aici experienta mea cu AutoGlobus2000: http://www.loganclub.ro/forum/revizi...40#post1666740Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
Comment
-
Originally posted by igor06 View PostM-au sunat pt estimare de pret si am ajuns la 760 RON pentru revizia de 2 ani.
Mi se pare mie sau e cam mult?
Foarte mult. Anul asta si eu fac revizia de 2 ani. Am schimbat filtrul aer si filtrul polen sambata. La revizie voi schimba uleiul si filtrul de ulei plus curatarea instalatiei de are conditionat.
Filtru aer - 40 lei
Filtru polen - 80 lei. Manopera la ambele free, au fost schimbate "intre blocuri"
Urmeaza ulei dacia oil sau elf 5w40 -pana in 130 lei
Filtru ulei - 25-30 lei
Manopera aferenta acestor 2 piese plus curatarea instalatiei de aer conditionat vor fi platite in service.
Comment
Comment