Am folosit acele spray-uri de curatare prin ventilatie. Ma declar multumit, mai ales cu cel de la prevent. Nu mai miroase urat cand dau drumul la ventilatie.
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Originally posted by aris86 View Post@torque pe tine cat te-a costat igienizarea AC-ului? Asta poate sa o faca oricine, ca nu este mare smecherie de facut.
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Originally posted by Remus77 View PostAm cerut o oferta prin MyDacia la Auto Europa Timisoara pentru schimbul de ulei (ulei Elf) si placute de frana. Raspunsul a fost:
-placute frana 200 lei;
-garnitura buson ulei 8 lei;
- 5 L ulei Elf Evolution 232 lei;
- filtru ulei 55 lei;
- manopera 108 lei.
TOTAL=750
Banuiesc ca preturile la piese si manopera mi-au fost comunicate fara TVA ca adunate nu ajung la 750 lei.
Pretul mi-i se pare exagerat.
Poate cineva din Timisoara stie daca Autoglobus e mai ok...
Citind pe forum am inteles ca la Orastie ar fi preturi mai ok asa ca am cerut o oferta de la ei.
Uleiul Elf 5w30 DPF l-am gasit pe net la pretul de 155 lei/5 L si Auto Europa cere 290 lei/5 L. E furt la drumul mare!!! Dacia
Stie cineva ce ulei se foloseste la 1.5 dci? 5w30 sau 5w40 si care e mai indicat Elf sau Dacia oil? Multumesc!
Sa schimb uleiul la 20000 cum cere Dacia sau sa-l fac la 10000? Mie intervalul de 20000 imi pare prea mare...poate traiesc eu in trecut si uleiurile astea chiar duc fara probleme 20000 km...Last edited by Remus77; 9 June 2015, 14:42.
Comment
-
Originally posted by tase-tase View PostSalut , a facut careva revizia de 2 ani la logan 2 1.2 75 CP in Constanta ? Vreau sa stiu cat ma ajunge si pe mine peste doua luni.
Pretul se modifica de la sapt.la sapt. asa am patit eu cu revizia de 1 an ....am fost nevoit sa merg la CL,acolo am gasit la 50% fara de Buc..Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
Comment