Revizii Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Crezi că se poate strica o pompă de apă până la 60000 km? Eu mai am îl Logan 1.0 SCE care are 55400 km și nu are nimic pompa de apă. Producătorii au stabilit niște criterii pentru schimbarea distribuției la mașini, criterii care nu au nicio treabă cu piesele. La Dacia știu că recomandă schimbarea distribuției la 4 ani sau 60000 km. Faptul că au stabilit ei termenele astea nu au a face cu piesele respective. Mai am un Opel Astra 1.7 cdti din 2008 care are 140000 km și nu am schimbat pompa de apă până acum. Mulțumesc pentru observație. Poate găsesc totuși un mecanic bun recomandat de voi. Mulțumesc mult.

Comment

• La 1,2 16 V (D4F) pompa de apă e antrenata de distribuție
      La 1,0 SCe (B4D) pompa de apă e antrenata de cureaua de accesorii

Pare la fel dar nu e, mai ales când îți pică pompa de apa la D4F și o pui de un motor nou după ce l-ai fiert, la propriu, pe ăsta la mașinii
      Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Cred că ai dreptate, am să schimb și pompa de apă, că doar nu este o avere, doar să găsesc un mecanic bun. Mulțumesc pentru sfat!

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google