Arata foarte bine,ca de fabrica
Schimb De Difuzoare Logan 2
Collapse
X
-
- am folosit inele adaptoare de mdf de 165mm diametru, si inaltime de 15 mm, montate pe tabla interioara, peste care s-a venit cu folia insonorizanta si am decupat numai golul de difuzor;
- pe usile fata am montat boxe sistem Hertz Dieci DSK 165.3, cu crossover si tweeter montat ingropat in capacele interioare de la oglinzile laterale, care s-a integrat perfect;
- pe usile din spate am montat boxe coaxiale Hertz Dieci DCX 165.3 .
Spune-mi te rog daca sau potrivit difuzoarele Hertz Dieci Dsk la gauri si la adancimea in portiera,eventual si la mufe.
Pe spate inele adaptoare le-ai cumparat si de unde?
Au trebuit ceva modificari la tabla sau fata de usa? Caci m-a convins descrierea ta sa imi achizitionez si eu aceleasi boxe pentru a avea un sunet "demential".
ca si solutii de antifonare ce spuneti de
Comment
-
Originally posted by ctc_deliric View Post- am folosit inele adaptoare de mdf de 165mm diametru, si inaltime de 15 mm, montate pe tabla interioara, peste care s-a venit cu folia insonorizanta si am decupat numai golul de difuzor;
- pe usile fata am montat boxe sistem Hertz Dieci DSK 165.3, cu crossover si tweeter montat ingropat in capacele interioare de la oglinzile laterale, care s-a integrat perfect;
Spune-mi te rog daca sau potrivit difuzoarele Hertz Dieci Dsk la gauri si la adancimea in portiera,eventual si la mufe.
Au trebuit ceva modificari la tabla sau fata de usa? Caci m-a convins descrierea ta sa imi achizitionez si eu aceleasi boxe pentru a avea un sunet "demential".
http://www.dedeman.ro/ro/auto/acceso...tip-500ml.html
Nu am modificat nimic la tabla..tocmai de aceea se monteaza cu inele.. Mufele originale au fost "sacrificate". gasesti pe net si inele si boxe ... important e sa reusesti sa inchizi usa , prin insonorizare, astfel incat sa creezi o incinta pt boxa..
Folosete folie insonorizanta stp, sika ,etc.ceva mai accesibil.
cu solutia aceea risti sa astupi fantele de scurgere din usi si atunci o sa ai "acvariu" in usa...
Atentie la +si - , altfel nu o sa se auda bine.
Trimis de pe al meu ASUS_Z00LD folosind Tapatalk
Comment
-
Originally posted by sebi.vas View PostAtat pe usile din fata ,cat si pe cele din spate am montat boxe de 16.5. Inele adaptoare ,la fel...
Nu am modificat nimic la tabla..tocmai de aceea se monteaza cu inele.. Mufele originale au fost "sacrificate". gasesti pe net si inele si boxe ... important e sa reusesti sa inchizi usa , prin insonorizare, astfel incat sa creezi o incinta pt boxa..
Folosete folie insonorizanta stp, sika ,etc.ceva mai accesibil.
cu solutia aceea risti sa astupi fantele de scurgere din usi si atunci o sa ai "acvariu" in usa...
Atentie la +si - , altfel nu o sa se auda bine.
Trimis de pe al meu ASUS_Z00LD folosind Tapatalk
si ai pus cat ai putut si pe interior la portiera si pe exterior catre fatza de usa?
Multumesc anticipat.
Comment
-
-
Originally posted by ctc_deliric View Post- am folosit inele adaptoare de mdf de 165mm diametru, si inaltime de 15 mm, montate pe tabla interioara, peste care s-a venit cu folia insonorizanta si am decupat numai golul de difuzor;
http://www.dedeman.ro/ro/auto/acceso...tip-500ml.html
am vazut la un prieten ca ajuta mult la insonorizare asa ca eu zic ca merita
Comment
-
Am montat difuzoarele Hertz Dieci Dsk 165.3 cu insonorizant Ctk 2.0 dar marea problema si intrebare este...de pierde bass sau calitate daca inele adaptoate la difuzoare au fost de plastic si nu de mdf desi le-am acoperit cu un strat de insonorizant?
Pentru a pune difuzoare de 16.5 si pe spate unde gasesc inele adaptoare?
Comment
-
Originally posted by masinamica View PostEu am pus inele de plastic si pe spate cu dif de 16.5 fara sa tai ceva.
Originally posted by ctc_deliric View PostDar este vreo diferentala bas intre inel de plastic si mdf ?
Desi cel de plastic este insonorizat...My Ride sigpic
Comment
-
Am montat difuzoare Hertz Dieci DSK 165.3 cu inele adaptoare de plastic,cu insonorizat portiere fata cu Ctk 2.0 mm si montat tweetere in colturile stalpilor,cu tot cu mascat de fire si alte cele.
Dar pe spate e putin mai complicat deoarece nu cred ca am fire (varianta Ambiance) unde as vrea sa montez difuzoarele original Dacia de pe fata caci eu zic ca sunt ok cu portiera insonorizata si din setarile Media nav-ului dau sunetul principal pe difuzoarele fata.
nu stiu cum sa fac ca sa montez difuzoare pe spate din cateva motive,cum ar fi :
-cum sa reusesc sa desfac consola
-sa vad daca pot sa pun fire pentru difuzoare in mufa de alimentare
-sa vad cum trag firele (desi asta e ultima problema)
Comment
-
Consola se desface incepand cu partea de jos, tragi de ea cu atentie sa nu rupi rama
Sigur ai nevoie de papuci pt mufa din spate
Firele le tragi usor, urmaresti traseele de cabluri stanga/ dreapta
Cat despre difuri, iti recomand sa te mai gandesti. Cele stock sunt cartoane, sunetul e ft slab; nu merita niciodata banii
Originally posted by masinamica View PostIn jur de 2cm cred, le-am montat in vitan.My Ride sigpic
Comment
-
Ca o completare, daca nu ai niste scule din plastic speciale pentru a demonta interior si alte elemente din plastic poti introduce un card de plastic si cu el sa te ajuti sa tragi de masca, cu rabdare iese fara probleme.
Eu am pus Focal si cred ca erau mai turtite,singura chestie a fost ca inelul de plastic nu statea perfect etans in spate si am izolat si astupat spatiul cu aluband.
Tot acel inel de plastic avea pe partea pe care are contact cu tabla montat un burete care sa ajute etansarea corect.Rulez pe Logan 2 1.5 Dci si Stepway 2 1.5 dci
Comment
Comment