Se Poate Pune Blow Off Valve Pe 0.9 Tce?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

"Deci inafara de fassss nu face nimic"
    Pai ce sa faca ? Sa-i de 50 de cp in plus motorului ?
    "@Rac in relanti nu prea ai tu asa sarcina incat sa bubui turbina si sa o faci sa mearga la maximul din toate combinatiile..."
    Vrei sa facem pariu ?Ia un diesel, trage-i manual tija de la geometria turbinei la maxim si lasa-l asa 10-15 minute sa functioneze cu presiunea de ulei din relanti(aproximativ 2 bari)!Imi spui dupa aceea in ce stare este turbina !

Comment

Pai asta spuneam, are efect, face impresii si cam atat.
      Unu pe silentios ti-o da de n-ai aer, atunci ce impresii fac eu? Pt ce defapt? Asa de fitze nu?

Am patit treaba asta cand eram cu masina stock de 140 cp si unu cu un Golf isi tura troaca (faina) pe serpentine numai fasuri si turatii si cam atat, mi-am pus mintea cu el, l-am nerorocit apoi l-am lasat sa se duca in lumea lui de fas.

Adica e cam aiurea, ai 90 cp la o masina de 1100-1200 kg si faci fasssss de impresii.

Comment

Originally posted by Rac View Post
        "Deci inafara de fassss nu face nimic"
        "@Rac in relanti nu prea ai tu asa sarcina incat sa bubui turbina si sa o faci sa mearga la maximul din toate combinatiile..."
        Vrei sa facem pariu ?Ia un diesel, trage-i manual tija de la geometria turbinei la maxim si lasa-l asa 10-15 minute sa functioneze cu presiunea de ulei din relanti(aproximativ 2 bari)!Imi spui dupa aceea in ce stare este turbina !
        tu stii ca loganul diesel nu are geometrie variabila, nu ?
        plus ca stii ca vorbim de 2 chestii diferite lumea poate face confuzii intre supapele de care zici tu la dieselul cu geometrie variabila si wastegateul mecanic plus + supape care controleaza electronic respectiv blowoff-ul ca numa astea 3 le avem pe motoarele noastre,deci aici nu avem asa ceva asa ca no stres
        Last edited by Cristi_Xp; 17 May 2013, 21:21.
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

"............
          ................
          DA

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
            tu stii ca loganul diesel nu are geometrie variabila, nu ?
            Cine vorbea de loganul diesel ?
            Am facut referire la "o turbina" cu geometrie variabila evident de pe un diesel.Asta ca sa nu fac recalma negativa....sau pozitiva marcii !
            Am detaliat mai sus in contextul unor intrebari si pentru cei care ar putea face confuzii.Atat cat m-am priceput.Completarile sunt benefice !
            Last edited by Rac; 17 May 2013, 21:24.

Comment

pai lumea vrea 0.9 tce sa fasaie :P deci hai sa fasaie...
              stoicanu suna la Racing Nick , e posibil sa aibe ei pe stoc ceva si daca nu au e posibil sa comande...dar dureaza mai mult decat daca iei de pe ebay
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Hai sa fim seriosi acum. De unde iti dai seama ca loganul ala care face "fâss" are 90 de cai? Cand pleci la un semafor si ai schimbat doua trepte ai facut impresia si franezi ca vine alt semafor. Si acum pe bune: Intoarce lumea capu` cand aude o masina ca face "fâss"? De-aia punem jante, lumini, oglinzi si alte chestii, de impresie.

Dar discutia a plecat de la protejarea turbinei si a ajuns la "in afara de fas nu face nimic", ba face protejeaza turbina in primul rand si face senzatie.

Dar repet: Intoarce lumea capu` cand aude o masina ca face "fâss"? Macar sa vada ce masina e?
                sigpic

Comment

Asa este.Pai sa faca caruta sa fasaie ca sarpele !
                  Masina are din fabrica supapa,deci turbina este protejata.De talpa grea sa-i fie frica omului nu de supapa.Talpa si uleiul prost mananca turbine

Comment

Asa este.Pai sa faca caruta sa fasaie ca sarpele !
                    Masina are din fabrica supapa,deci turbina este protejata.De talpa grea sa-i fie frica omului nu de supapa.Talpa si uleiul prost mananca turbine
                    Hai ca deja vad ca o dam in nesimtire. Nu inteleg comparatia cu caruta si nici nu vreau sa o inteleg, dar iti spun ca acea caruta este o masina noua, iar la o masina noua nu prea iti vine sa ii dai talpa, iar in alta ordine de idei daca ala din spatele tau trage un "fâss" tot intorci capul.
                    Daca vrei sa dai talpi iei un logan SH de 3000 euro si ii dai talpi pana moare, apoi il dai la remat si recuperezi 1500, dar la o masina de 11000, fie ea si dacie, nu iti vine sa ii dai talpi ca neamu` prost.
                    Masina are din fabrica si jante, si lumini,..., are tot ce-i trebuie, de ce mai punem aliaje, xenoane, Kit-uri sport ... nu de impresie?

Hai sa vorbim frumos si sa gandim corect.

Eu ma retrag ca vad ca discutia a degenerat.
                    Last edited by MihaiiahiM; 17 May 2013, 21:40. Reason: Automerged Doublepost
                    sigpic

Comment

Originally posted by MihaiiahiM View Post
                      Hai ca deja vad ca o dam in nesimtire. Nu inteleg comparatia cu caruta si nici nu vreau sa o inteleg, dar iti spun ca acea caruta este o masina noua, iar la o masina noua nu prea iti vine sa ii dai talpa, iar in alta ordine de idei daca ala din spatele tau trage un "fâss" tot intorci capul.
                      Daca vrei sa dai talpi iei un logan SH de 3000 euro si ii dai talpi pana moare, apoi il dai la remat si recuperezi 1500, dar la o masina de 11000, fie ea si dacie, nu iti vine sa ii dai talpi ca neamu` prost.
                      Masina are din fabrica si jante, si lumini,..., are tot ce-i trebuie, de ce mai punem aliaje, xenoane, Kit-uri sport ... nu de impresie?

Hai sa vorbim frumos si sa gandim corect.

Eu ma retrag ca vad ca discutia a degenerat.
                      Unde vezi tu nesimtire ?Nu te poti controla? De ce faci un atac la persoana mea ?Unde ai vazut comparatie intre caruta si regele Logan ?Ti se pare ca cei ce au avut 11.000 de euro pentru o masina noua sunt putini,formeaza un grup exclusivist ? Ceilalti ne ingropam cu SH-uri bineainteles !
                      Incearca sa nu jignesti pentru ca nu stii ce are colegul de forum in cap si in buzunar.
                      Am purtat o discutie odihnitoare, din care unii pot trage concluzii,altii pot rade,evident se pot strecura unele elemente de umor.Dar probabil nu intelegi exact cum ai specificat.Ti-am jignit masina ? Scuze ! Pentru mine masinile sunt carute.Caruta este un alint.Caruta mea,caruta altuia.Am mercedes din 2007 in curte si tot caruta ii spun.Te-ai simtit ofensat,ce sa zic !
                      Mai sunt si altii ce au luat numai masini noi pe"batatura",apreciaza Dacia noua nu esti singurul !
                      Impresiile de "intors ccapul"sunt pentru oamenii ce apreciaza masina mai mult decat casa in care locuiesc sau mai mult decat familia !Prefer sa fiu anonim in multime,decat sa intoarca capul lumea dupa mine si eventual sa-l pufneasca rasul sau sa se mire !
                      Last edited by Rac; 17 May 2013, 22:08.

Comment

Nu stiu de ce va certati.
                        Eu vreu ca un Logan sa faca fsss, si cei cu asta.
                        Derajeaza pe cineva gusturile mele, si ce daca .
                        Am vazut masini mai troace ca Loganelul meu si facea fsss si atat.
                        Cel putin la mine au ce vedea"noul logan facand fsssss"

Nu prea stiu ce sa cumpar,acesta este motivul pentru care nu cumpar de pe ebay.
                        Daca cumpar de aici cel putin o pot proba daca se potriveste.
                        Nu am nimic cu ebay.
                        Deci sa fasaie.
                        Last edited by stoicanu; 17 May 2013, 22:31. Reason: Automerged Doublepost
                        sigpic

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                          pai lumea vrea 0.9 tce sa fasaie :P deci hai sa fasaie...
                          ....................
                          Poate am eu idei proaste in cap.
                          Cand am venit la tine mi-ai facut masina sa traga mai bine, nu sa fasaie.

Originally posted by stoicanu View Post
                          Nu stiu de ce va certati.
                          Eu vreu ca un Logan sa faca fsss, si cei cu asta.
                          .........................
                          Daca as face un poll cu userii care imi plac ai fi pe primul loc pt comentariile decente care le-ai avut pana acum, am si uitat ca tu ai initiat subiectul.
                          Nu era cu atingere la tine, discutia e degenerat zic eu intre timp.
                          Last edited by Octavian; 17 May 2013, 22:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Nu sunt eu initiatoru subiectului dar sunt prins intre cei care sunt pro si contra blow off.
                            sigpic

Comment

Ideea nu este de pro si contra. Thread-ul se numeste "Se Poate Pune Blow Off Valve Pe 0.9 Tce?" iar noi am incercat sa gasim modalitatea de a monta asa ceva pe 0.9. Am constatat ca se poate monta, dar au venit cativa colegi si au inceput sa comenteze ceva de genul: ce rost are, ce face, ..., chestii de doi bani si care nu au legatura cu posibilitatea sau imposibilitatea de instalare a unui descarcator de presiune.
                              sigpic

Comment

Ok, cer iertare, ma simt.

Am pierdut ideea dupa mai multe posturi si m-am dus mai mult pe partea practica.

Deci se poate pune cu ceva bani absolut doar pt impresii.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google