Logan2 Fara Ac La 5200 Euro, Merita?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Toate masinile se devalorizeaza tare, in special Mercedes.
    Un logan vechi de 6 ani cat este? de la 9000 la 2500 ? 70 % devalorizare.

La un Mercedes ca al meu, devalorizarea este de 85%!!!! In conditiile in care nu apare rugina, are mult mai multi cai, mult mai multe dotari s.a.m.d.

Deci, se devalorieaza lucrurile mai ieftine, ca asta-i mersul.

Perceptia romanului va fi aceeasi: 2 din 3 masini se vand firmelor! Persoanele fizice ce vor vrea sa o cumpere, o vor lua in continuare, nu vor sta in acea 100 euro. Persoanejele juridice, chiar si cu un pret de 400 euro mai mare, tot ies in avantaj fata de ce ofera concurenta.

Comment

• Mașina noua întotdeauna

Ca vrei logan 2 sau alta marca chiar si in dotarea de baza mașina noua e cea mai buna,nu contează ca alții si chiar si eu am făcut Şcoala de șoferi prin 2002 pe Dacia berlina si apoi am mers pe Dacia 1307 o perioada buna de timp,nu te face cu nimic mai sofer daca mergi pe o masina veche la care sigur apar probleme cum am mers eu sau altul,la Logan 2 ai din serie lumini de zii automate,ABS si asistenta de franare urgență ,ESP (electronic stability program),Direcție asistata,air bag frontale si tip cortina laterale in plus e mașina NOUA NU ai surprize ascunse si neplacute ca la una ce o vinde omul "de buna ce e".
      Last edited by edwardmihail; 2 August 2013, 10:46.

Comment

• Nici masina noua nu te scuteste de surprize neplacute, diferenta fata de una veche fiind ca garantia rezolva multe din aceste probleme, iar pe altele (gen rugina) mai putin spre deloc.
        Nasol e ca probleme rezolvate pe garantie vor reaparea cel mai probabil si dupa expirarea garantiei. Si s-ar putea sa coste destul. Atunci ce faci? O vinzi unuia ca "buna ce e", care, mai ales ca are doar 2-3 ani, chiar crede ca face o afacere.
        Un Logan la nivel de baza nu cred ca se merita nici nou, nici vechi.
        Last edited by mr.K; 2 August 2013, 11:11.

Comment

• Nici o masina din lumea asta nu se merita la nivel de baza.
          Mai bine iei o clasa inferioara dotata full si cu motorul de top decat sa iei o clasa superioara "cheala" si cu motor de masina de spalat.
          Parerea mea.
          Sau, daca exista posibilitatea un sh de 3-4 ani cu istoric cunoscut.

Comment

• Pai decat sa iei de nevasta o curva tanara mai bine o domnisoara batrana legat de masini sh.
            sigpic

Comment

• A ajuns Dacia curva...lol.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google