Logan2 Fara Ac La 5200 Euro, Merita?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Decat sa dai 5200 pe un logan megachel (si de fapt nu e 5200 in cap, pt ca mai trebuie sa cumperi si un tichet), mai repede iti iei un scuter pt oras (400 euro).
    Iar pentru extern, iei autocar si altele.

Comment

La 5200e cred ca se gaseste un Logan ph2 Laureate in stare ok. Si ala macar are tot ce ii trebuie.

Comment

Eu as lua lua un PH2 fara ezitare cu 5200 euro cu de toate. Nici nu se compara cu un Logan 2 chel. Sa nu mai vorbim de motorizare. Gasesti un 16v numai bun, peste 1,2 ul obosit ce echipeaza versiunea cea mai ieftina.

Comment

nu cred ca se merita atatia bani doar pt o masina care este noua .... nici geam electric ... nici casetofon .. nici buson la benzina nu are nou ... si nici AC ... deci de dacia 1310updatata!

Comment

Originally posted by Archangel80 View Post
            Eu as lua lua un PH2 fara ezitare cu 5200 euro cu de toate. Nici nu se compara cu un Logan 2 chel. Sa nu mai vorbim de motorizare. Gasesti un 16v numai bun, peste 1,2 ul obosit ce echipeaza versiunea cea mai ieftina.
            Dar nu stiu daca ii da banca credit auto pt masina sh, sau ? Nu stiu.

Si la 5000 un PH2 1.6 16V cu toate cele si cu km putini nu gasesti pe toate gardurile.

Comment

Eu de exemplu daca mi-as vinde masina din dotare, nu cred ca as lua mai mult de 5000 euro. La cat de optimist sunt eu, nu prea cred. Masina are 26k km, varianta Prestige.

Comment

Si de curiozitate ce ai lua?
                Last edited by 77sky; 10 June 2013, 22:33.
                sigpic

Comment

Nimic. Discutia era daca ar fi gasit un Logan PH2 in 5k euro.

Comment

Pana azi nu eram ferm convins de necesitatea aerului conditionat in masina, dimineata am plecat la Slobozia, a fost ok pana acolo, racoare afara, pe la 2 am plecat din Slobozia pe autostrada la Bucuresti, credema ca imi venea sa ma opresc si sa o las in mijlocul autostrazii, ventilatia baga aer cald, geamul nu puteam sa il tin deschis la 120-130 ca imi plesnea capul, pur si simplu in alea 2 ore de la Slobozia la Bucuresti am avut o experienta tare neplacuta, eu te sfatuiesc sa nu iei fara aer , ma gandesc cu groaza la zilele in care vor fi 40 de grade afara

Comment

depinde foarte mult de om si de temperaturi. eu unul nu cred ca am mers mai mult de 1000km cu el, din 65000... pentru ca nici nu stiam daca mai functioneaza bine, la ultima revizie am pus mecanicul sa-l verifice
                      sincer, as prefera sa cumpar masina noua fara AC decat SH cu... poate doar sa ai noroc sa gasesti una de 1-2 ani, cu extrem de putini km si stare perfecta.

Comment

Ai dreptate, daca cumperi cu ochii inchisi...

Asa ziceam si eu inainte sa imi iau un SH
                        sigpic

Comment

Nu stiu daca cel ce a initiat topicul mai intra pe aici, vad ca nu ne-a mai zis nimic...
                          Parerea mea - logan ph2 sh, musai de la reprezentante, ca e pliiin de samsari si masini manarite, sau noua, cu aer, avans cat are si restul rata pe un an sau 2... 2 mii de euro pe care nu-i are se pot esalona pe un an sau doi, fara prea mari probleme. Desi eu personal sunt impotriva ratelor.
                          As merge pe un PH2 sh, sunt masini bune, iar un logan din 2010 laureat il iei pe o nimica toata...
                          Succes indiferent ce decizie iei !!

Comment

pai si-a luat masina si nu mai are timp de forum....o sa intre cand are un greiere sau problema cu ea
                            sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

razvy ai dat cel mai pertinent raspuns posibil! la 5200+ 1 voucher(1000 de lei sau chiar mai putin...deci nu ajungi la 6000 sub nici o forma) deci la 5500 iei masina noua, 5 ani garantie si aia e! 2-3 luni fara ac nu moare nimeni!
                              cine doreste isi poate lua o coaja sh la 4-5000 de eur in care o sa verse bani cu galeata!
                              ac folosesc doar la drum intins, in oras exclus! am si fara ac si iata ca traiesc si nu e o problema majora lipsa ac!

da, merita!!!
                              Last edited by jonnie007; 25 July 2013, 19:09.
                              Keep walking...

Comment

Eu mi-am luat o coajă de 4500 euro acum 3 ani, şi coaja asta are, pe lângă alte un milion de dotări în plus faţă de Dulapul ală nou de 5000 de euro, climă, tablă galvanizată şi consumă 6 l/100km mixt şi doamne ce bine stă pe drum. Ba chiar mai mult mi-am luat şi o găleată pentru bani dar să vezi, a acoperit-o prafu, că nu am folosit-o niciodată să vărs banii în maşină. Aşa că banii pe un bolid nou marca Logan cu 5 ani garanţie (la ce nu ştiu !) şi chel, i-aş da fără ezitare pe o coajă de Citroen C4 de exemplu sau un Golf, o Skoda de câţiva ani, pentru că NU SE COMPARĂ un dulap cu roţi cu o maşină (autoturism). Cine a condus şi cine are, ştie ce vorbesc.
                                Toate bune.
                                Last edited by Gozmin; 26 July 2013, 07:32.
                                Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google