Noul Sandero- 4 Stele La Euroncap

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@mr.K uita-te la clio 4 si sandero 2 pe euroncap. ai un pdf cu detailed information si o sa-ti dai seama ca diferenta e mai mare decat sigla.

Comment

@mr. k: bai omule tu tot timpu gasesti ceva de comentat? cand te vaitai ca loganu' are doar 3 stele de siguranta si ziceam uite-te cat ofera la protectia pasagerilor lasa depunctarile pentru chestii gen esp, tcs, jhw ca la accident alea nu mai prea conteaza tu ziceai ca batman ca e bune. Acu cand le-au pus comentezi ca defapt nu a crescut protectia pasagerilor (care era buna si in trecut) ci ca a pus numa' brizbrizurile astea care acum vad ca nu mai conteaza in ochii tai. Da hotaraste-te odata ce vrei de la dacia sa faca. Un cal cu pene?
      sigpic

Comment

@mr. k: bai omule tu tot timpu gasesti ceva de comentat?
        Dupa 11 zile de la ultimul comentariu, eu spun ca tu te-ai trezit ca ai ceva de comentat la adresa mea.

Spune ce doresti, pe mine nu ma mai intereseaza droangele de la Dacia. Consider ca ce era de spus, s-a spus.

Comment

pai daca nu te intereseaza nu inteleg de ce critici incoace si incolo peste tot? Acum am citit posturile, acum raspund. Vede cineva si raspunde bine, nu vede, nu raspunde iarasi e bine.
          Sigur daca nu puneau ESP pe lgoan 2 atunci ziceai ui la cotetzu asta ca nu are nici macar ESP. Acum are, de ce are, ca NCAP-u e marketing...E marketing clar, dar cand avea aveo nu stiu cate stele atunci nu mai era marketing. Acu e marketing ) Alba - neagra
          sigpic

Comment

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google