Da, am vazut, ms. mult. Au schimbat pompa de injectie Delphi cu Bosch? In alta ordine de idei, am facut un drive test si cu Peugeot 301 1.6 HDI, mi-a placut mult, dar si banii sunt mai multi...destul de multi. Raman la logan.
Insonorizare Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by mariannn View Postgreu de crezut....ai cumva 6 trepte? asta inseamna ca la 100km/h cu treapta 5 ai 1300-1500rpm...
chiar cu 6 trepte, la 170km/h tot ai vreo 3500-4000rpm...
@Johny si la ph2 dCi euro 5 distributia se schimba tot la 90mii km.
Comment
-
Vreau sa va pun o intrebare: Merita sa cumpar o "blana" asemanatoare cu cele folosite la 0.9 tce si sa o pun la a mea 1.2 16v ? Adica se va potrivi "manusa" si va avea eficienta ?"Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
"Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."
Comment
-
Din cate stiu eu 1.2 16v nu are nimic la compartimentul motor.
S-ar putea sa ai de castigat ceva db in minus deoarece nu mai rezoneaza sunetul chiar asa de tare daca pe interiorul capotei se afla acem material.
De potrivit nu cred ca ar fi o problema cea de pe capota.
Cea dintre compartimentul motor si interiorul masini nu stiu ce sa spun, trebuie vazut.sigpic
Comment
-
Originally posted by Bazilman View PostVreau sa va pun o intrebare: Merita sa cumpar o "blana" asemanatoare cu cele folosite la 0.9 tce si sa o pun la a mea 1.2 16v ? Adica se va potrivi "manusa" si va avea eficienta ?
Comment
-
Originally posted by Bazilman View PostAceasta mocheta/blana e disponibila in magazine sau se poate comanda de undeva ? Eventual pret ?!?
Comment
-
ofer informati si comercializez insonorizant
detalii pe PM
Comment
-
Salutare,
Am asteptat sa fac cativa km (nu foarte multi, dar i-am facut pe unde mergeam si inainte) pentru a-mi posta parerea. Inainte am avut Logan 1.5 dci de 68CP (din 2007) iar acum am 1.5 dci 75CP si pot spune ca diferenta de insonorizare este destul de "vizibila".
Mie mi s-a spus la dealer sa nu depasesc 120-130 km/h (si 2500 rotatii) in primii 1500-2000 km, asadar nu am apucat sa aud motorul cand este turat peste aceasta valoare sau cum se aude in habitaclu cand am peste 130 km/h, dar este clar mai silentioasa.
Oricum din cauza galagiei, in vechiul logan nu am depasit prea des 120 km/h si nici 2500-2800 turatii, dar acum ma cam indeamna s-o fac...fiind silentioasa si consumand asa putin De-abia astept sa fac 5000 km pentru a intra in parametri optimi.
Comment
Comment