Trebuie să număr câte foi au rămas în pachet pt a face un calcul exact. Dar cred ca undeva la 3.5 - 4 kg. Eu consider că dacă la final cu ce vreau sa fac, ajung pe la 20 kg nu este o problemă pt câștigul pe care o să îl am. Experiența de la vechiul logan îmi spune că finalul o să fie fericit
Insonorizare Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by dl_dr25 View PostPlafonul spre surpriza mea avea material anti vibratie destul de mult, dar lipsea aproape cu desăvârșire silicon/mastic auto
Acum sper sa merite, atunci cand ploua să nu mai am impresia ca ploua direct in cap si să fi câștigat si izolare termică.
Cantitatea majoră de căldură se schimbă/intră prin geamuri, cred eu. Am simțit parbrizul fierbinte (și am direcționat AC-ul către el) dar mocheta de pe plafon niciodată.
Comment
-
Insonorizare.
Dacă te uiți în poză acolo trebuie să vină "silicon" pt a nu permite plafonului să vibreze. Tabla să nu atingă elementul de ranforsare, același lucru îl suspectez si la capotă ( cand este închisă prea vibrează si se aude cum zornaie tabla)
Cand se mai încălzește si imi vine comanda de pe Aliexpress o să mă ocup si de capota + ușiAttached Files
Comment
-
Esti sigur ca nu pierzi căldură/AC prin plafon ? Eu cred ca după geamuri plafonul este pe locul doi la aceste pierderi.
Vara la mine din cauza culorii, mașina se încălzește mai rau de la tablă decât geamuri ( parbriz protejat de parasolar, restul geamurilor protejate de folie)
Comment
-
Cred ca in poza asta se observă transferul de căldură, unde nu am pus CTK zăpada sa topit.Attached Files
Comment
-
Astazi m-am apucat de usile spate, dar cum ii sta bine unui meserias am uitat acasa adaptoarele pt boxe
Am constatat ca o fata de usa avea lipsa un bradulet, oare cate mai sunt lipsa pe la masina asta?Last edited by 77sky; 1 April 2018, 08:40.
Comment
-
Si finalul.
t0rqemada am bagat burete de 4mm pe sub fortat. Ce spui tu am pus pe marginea fetei de usi , am observat ca fata de usa a zgariat vopseaua. Multumesc pt toate recomandarile.Attached FilesLast edited by 77sky; 22 April 2018, 18:40.
Comment
-
M-am plimbat Vineri cu Loganul MCV 1.2 al unui coleg de servici cumparat la mana a 2 a din reprezentanta. Masina a fost cumparata din Germania, deci varianta "de export".
Nici nu se compara la insonorizare, mult mai silentioasa ca masina mea ... Nu se auzeau rotile aproape deloc, motorul nici nu-l simteam. Deci ca pe timpuri, alte masini la export
Comment
Comment