If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am montat un burete insonorizant special pe fetele de usi
si la peretele de foc am montat un insonorizant multisrat de polimer pe baza de cauciuc butilic autoadeziv cu suprfata exterioara din Aluminiu
aici a fost ceva de munca, de decupat si de lipit fiecare bucata
dar inainte de asta am desprafuit si sters cu alcool izopropilic
insonorizantul este autoadeziv, trebuie bine presat pe suprafață, pentru o aderența cat mai bună
Arată foarte bine! Felicitări. Observ că la modelul tău este mai mult loc pentru acces decât este la 0.9 TCe (la compartimentul motor mă refer). La fețele de uși, ai dat jos fiecare element din plastic (cotiera, buzunarele)? Le-am dat jos și pus burete la îmbinări, acoperit toate zonele ca să nu se mai atingă nicăieri.
Foarte interesante subiectele deschise, dar din păcate se discută foarte mult pe lângă subiect.
Cam 20% din postările de aici sunt despre insonorizarea propriu zisă, în rest numai bălării și comparații care nu-și au rostul aici.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment