Cheie Pierduta. HELP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cheie Pierduta. HELP

Se pare ca am avut ghinionul sa pierd cheia cu deschidere centralizata . Cum sa procedez sa fac din nou cheia, dar sa sterg si cheia veche totusi cineva are cheia mea acum.

Nu ai decat sa te duci la o reprezentanta Dacia si de acolo se ocupa ei.
    Banuiesc ca ai cea de a 2a cheie.
    sigpic

Comment

Exact cum a zis colegul mai sus, fac o invatare de cheie si masina va retine doar cheia a doua pe care o prezinti atunci.
      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

spune-ne cat te costa toata treaba

Comment

Am pierdut si eu cheia cu inchidere dar pana la urma am rezolvat cu ajutorul unui om de la service Daperom Pitesti Am cumparat de la el partea electonica a cheii cu 80 lei, apoi m-a trimis la cineva sa-mi stearga cheia veche si sa o memoreze pe cea noua (inca 30 lei) iar apoi am facut partea metalica la un centru de copiat chei ( 20 lei metalul brut si 5 lei manopera)

Comment

eu daca am luat un o carcasa cheie cu cip de la cosmin_uau,cum procedez si eu sa o memoreze cineva pe masina?in galati si braila nu am gasit pe nimeni,nici la reprezentante dacia,parca nu suna frumos sa pierd 100 ron,platiti pt cip. ma poate ajuta cineva??

Comment

Ti se pare mult 100 ron sa iti reprogrameze cheia? Eu zic ca este un pret decent pentru o operatie facuta intr-o reprezentanta.
              Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
              Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

cred ca este singurul loc unde o poti programa deocamdata.
                sigpic

Comment

spune.mi si mie domnule Soran unde pot sa memorez cheia pe masina cu 100 ron sa ma duc si eu,ptr ca in reprezentantele Galati si Braila nu ma pot rezolva

Comment

Aici cred ca s-a vorbit de-odata si v-ati inteles separat. Laurentiu spunea ca nici macar in reprezentanta nu se poate programa cheia (lucru foarte adevarat ... si eu am intrebat acest lucru si mi s-a raspuns ca pentru logan 2 cheile se programeaza doar in Franta - alt CAN al masinii, km stocati in cheie etc) ... deci despre ce vorbim??
                    Imi pare rau Laurentiu dar din pacate cei 100 de lei sunt cam de pomana.
                    In prezent nu exista alta varianta decat ati comanda o noua cheie direct in reprezentanta - evident vorbesc de chip; carcasa si cheia mecanica le poti folosi pe cele pe care le ai deja;
                    sigpic
                    This is My Ride!
                    !Visit and enjoy!

Comment

multumesc de intelegere

Comment

M.FLORIN , ce-i ala "alt CAN al masinii" ?
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

laurentiu daca vi in pitesti facem cheia cu cea mai mare placere
                          Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
                          Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
                          Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                            M.FLORIN , ce-i ala "alt CAN al masinii" ?
                            Ma refer la magistrala CAN BUS pusa pe noul logan ... scuze daca exprimarea nu a fost cea mai fericita
                            sigpic
                            This is My Ride!
                            !Visit and enjoy!

Comment

Da Cosmin,poate ne gasim vre.o data sa rezolvam problema,doar nu oi fi nebun sa arunc cipul

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google