Se pare ca am avut ghinionul sa pierd cheia cu deschidere centralizata . Cum sa procedez sa fac din nou cheia, dar sa sterg si cheia veche totusi cineva are cheia mea acum.
Cheie Pierduta. HELP
Collapse
X
-
Am pierdut si eu cheia cu inchidere dar pana la urma am rezolvat cu ajutorul unui om de la service Daperom Pitesti Am cumparat de la el partea electonica a cheii cu 80 lei, apoi m-a trimis la cineva sa-mi stearga cheia veche si sa o memoreze pe cea noua (inca 30 lei) iar apoi am facut partea metalica la un centru de copiat chei ( 20 lei metalul brut si 5 lei manopera)
Comment
-
Ti se pare mult 100 ron sa iti reprogrameze cheia? Eu zic ca este un pret decent pentru o operatie facuta intr-o reprezentanta.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Aici cred ca s-a vorbit de-odata si v-ati inteles separat. Laurentiu spunea ca nici macar in reprezentanta nu se poate programa cheia (lucru foarte adevarat ... si eu am intrebat acest lucru si mi s-a raspuns ca pentru logan 2 cheile se programeaza doar in Franta - alt CAN al masinii, km stocati in cheie etc) ... deci despre ce vorbim??
Imi pare rau Laurentiu dar din pacate cei 100 de lei sunt cam de pomana.
In prezent nu exista alta varianta decat ati comanda o noua cheie direct in reprezentanta - evident vorbesc de chip; carcasa si cheia mecanica le poti folosi pe cele pe care le ai deja;
Comment
Comment