Sfat Achizitonare Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu au decat 2 variante de culori! alb si bleu navy!

nu merge lozinca "ori e alba, ori e neagra"

barele sunt negre...ca nu sunt vopsite!
    Keep walking...

Comment

Originally posted by jonnie007 View Post
      dupa voi ce culoare e mai avantajoasa pe loganul 2 acces... alb sau bleu navy?
      La orice Logan fara aer conditionat e clar ca albul este cea mai buna optiune.

Se incalzeste mai putin de la soare decat bleu navy.
      Logan GPL 1.4

Comment

Daca e bleu navy, se topeste zapada mai rapid de pe ea, iarna.

Asta cu masina alba neaparat daca nu ai AC e mai mult de incurajare, oricum va fi extrem de cald in masina, cand afara sunt 35 de grade.

Comment

Luciane daca sta in soare se incinge ca dreaq orice culoare ar fi. nu simti diferenta. am avut si o dacie alba si era pericol vara. o fi ceva diferenta de grade...dar nu le simti!

Pe la mine prin Dobrogea...zapada este maxim 10 zile/an pe masina, zile adunate in care a nins!
          Last edited by jonnie007; 29 August 2013, 15:11.
          Keep walking...

Comment

Am luat alba si confirm ca plafonul nu este asa de cald ca cele care au culori mai inchise (albastru in cazul meu). Dar sa sti ca albul se murdareste repede.

Comment

Cell sa vezi cum se murdareste bleu navy...jale...ma rog...cam orice culoare se murdareste pe la noi...e praf mult... argintiu tine bine la jegareala! dar nu e disponibil la acces!
              la partea ca se incinge...vara caut sa o las la umbra...si in 80% din tentative si reusesc! oricum aspectul asta e mai putin important pt mine!
              Keep walking...

Comment

Originally posted by jonnie007 View Post
                dupa voi ce culoare e mai avantajoasa pe loganul 2 acces... alb sau bleu navy?
                eu as alege bleu navy

Comment

jonnie007, ia o culoare cat mai deschisa si metalizata.

PS
                  Credeam ca sunt singurul care am dat Skoda si am luat Dacia...

Comment

Cromatic skoda o detin si acum!
                    si se incinge la soare in draci! dar in oras nu folosesc clima, orasul e mic si pana ajung din a in b nu are timp sa se raceasca! oricum orice masina se incinge la soare indiferent de culoare...si asta e o problema doar 2-3 luni pe an! si sunt doar 2 culori pt acces! si nu dau mai multi bani pe un logan!

eu am avut un logan 1 din 2011 (bleu navy) pe care l-am vandut acum 3 sapt, in ideea sa-mi iau logan 2 prin rabla, ca daca nu era programul rabla nu se mai potrivea treaba de nicio culoare!
                    Last edited by jonnie007; 29 August 2013, 15:50.
                    Keep walking...

Comment

Am vazut ca inca detii Skoda dar din moment ce o ai la vanzare ... oricum, daca circuli mult in oras nu prea se merita sa intretii o masina diesel cu 140CP - e doar parerea mea.

Mare noroc ai avut ca ai prins tichet rabla la cum a mers programul anul asta.

In privinta culorii, oricarui model de masina ii sta bine in 2,3 culori, celelalte tin doar de - "de gustibus" si e "non discutandum".

Comment

Originally posted by Cromatic View Post
                        Am vazut ca inca detii Skoda dar din moment ce o ai la vanzare ... oricum, daca circuli mult in oras nu prea se merita sa intretii o masina diesel cu 140CP - e doar parerea mea.

Mare noroc ai avut ca ai prins tichet rabla la cum a mers programul anul asta.

In privinta culorii, oricarui model de masina ii sta bine in 2,3 culori, celelalte tin doar de - "de gustibus" si e "non discutandum".
                        acum circul cu ea...ca loganul l-am maritat...si loganul 2 vine tocmai in octombrie in candela ei de treaba! nu e un oras prea aglomerat...si e ok si cu skoda....dar in general merg cu ea in afara orasul...prin tara! iar ca intretinere costa la fel ca loganul ! revizia anuala in jur de 500 lei la logan...vreo 450 la skoda, la asigurare si impozit e nitel mai scumpa octavia! si na` e diferenta intre ele!

Tichetele de anul asta sunt aproape pomana! am luat cu 500 lei unul! ideea e... ca nu e cerere! cred ca o sa-si dea unii tichetul si pe o friptura!
                        Last edited by jonnie007; 29 August 2013, 16:14.
                        Keep walking...

Comment

Ce perioada de valabilitate au tichetele rabla?

Comment

45 de zile lucratoare! unii vor ramane cu ele garantat....pt ca nu vor 17000 de insi care sa-si ia masini! aveam si eu o rabla(o dacie din 98 care functioneaza bine de tot, doar ca de 2 1 an zace)...si ma felicit ca nu am mers cu ea la remat...(stat la cozi, spagi, injuraturi si alte nebunii)
                            Keep walking...

Comment

0,9tce gpl tomaseto stag 4 economie

0,9 tce cu gpl ,fita 9 /100 consum urban viteza medie 17 km/ ora am pe taxi recomand in 3luni 18000 km merge brici.
                              Last edited by bisceanu; 9 October 2014, 19:26.

Comment

Cat a costat instalatia?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google