Sfat Achizitonare Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am codus destul de mult un 1.6...si am inteles ca este putin mai "voinica". iar fata de vechiul meu 1.4... Dar nu pt asta am luat de 0.9...ci pt ca este mai economica...si deh...merge mai bine cu porcul in portbagaj
    Eram in dilema daca sa iau cu navigatie sau nu...dar pana la urma am decis sa nu mai dau 290 euro+actualizari in fiecare an.

Comment

• Mie mi s-a parut mai bun decat 1.6 8V! Si la acceleratie si la comportament.

Comment

• buna ziua ! in urmatoarele luni am intentia sa achizitiionez o dacia si m-am oprit asupra mcv 0.9 tce .( am nevoie de spatiu ) . acum vin de pe un ford focus 2006 ( luat de nou ) de care am fost multumit pana a implinit 150.000 km , dupa care a inceput sa dea cate o avarie " babana " ( 1000-1500 € ) in fiecare an : valva egr , pompa de motorina ( la ford face corp comun cu pompa de injectie , vrei nu vrei le schimbi pe amandoua ) si mai nou , ambreiajul ( deviz 1200 € ) de asta nu MAI VREAU DIESEL , in plus acum fac max 10.000 km pe an . Astept o valorare , opinii , sfaturi asupra motorizarii 0.9tce . multam fain !

Comment

• Si eu m-am decis asupra unui MCV 0.9 TCE doar ca o sa merg pe varianta cu GPL pentru o economie si mai mare la carburant. In prezent conduc un PH2 de 1.6 din 2009 de care sunt extrem de multumit...doar ca nu e al meu Sora mea detine un Ford Fiesta 1.3 benzina luat tot de nou dar in 2007 si cu toate ca are cu 30.000 km mai mult, pana in varsta Loganului a schimbat mai multe piese inclusiv cablu timonetrie schimbator asa ca eu zic ca de un MCV 0.9 Laureate o sa fii multumit si cred ca si peste 10 ani tot la Dacia o sa mergi Sincer sa fiu comparand strict Fiesta cu Logan mie nu mi se pare ca Ford-ul ar fi mai calitativ proportional cu diferenta de pret destul de mare fata de Logan.

Comment

• Ai facut o alegere foarte buna. 0.9 GPL are cele mai mici costuri de exploatare posibile.
            Logan GPL 1.4

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google