are cineva Fisa tehnica in comparatie la fel ca-n linkul de mai jos pentru noile modele EURO 6 ?
Sfat Achizitonare Logan II
Collapse
X
-
Masina o iau pentru cel putin 10 ani de zile asa ca da ma uit si la brizbriz-uri.In acest timp apare uzura morala,din punct de vedere al dotarilor,e o perioada destul de lunga.Daca ar fi avut prestige cu motor de 0.9 acum nu mai purtam aceasta discutie.Am incercat chiar sa configurez laureate cu motor 0.9,cruise control si navigatie ma dus la 10915e fata de 10120e la prestige.
Comment
-
Originally posted by vio.tudor View PostMasina o iau pentru cel putin 10 ani de zile asa ca da ma uit si la brizbriz-uri.In acest timp apare uzura morala,din punct de vedere al dotarilor,e o perioada destul de lunga.Daca ar fi avut prestige cu motor de 0.9 acum nu mai purtam aceasta discutie.Am incercat chiar sa configurez laureate cu motor 0.9,cruise control si navigatie ma dus la 10915e fata de 10120e la prestige.
Comment
-
Eu deja il pot lua la 8300
Dar tot pe 0.9 merg
Are cateva avantaje prestige dar nu asa multe cat sa ma conving sa aleg 1.2
De fapt singurul lucru ca il doresc este clima
In rest chiar nu ma avantajeaz nimic
Pilot automat l-am folosit de 2 ori limitatorul de viteza niciodata
Anvelope pe 16 sunt cam acelasi drac cu cele pe 15
Restul de estetica
Prestige vine fara roata de rezerva
Un lucru foarte util pentru mine a fost si este volanul îmbrcat în piele
Ofera mai multa usurinta in utilizarea volanului si rezistenta mai mare la uzuraAttached FilesLast edited by 77sky; 26 February 2016, 00:26.sigpic
Comment
-
-
Comment