Sfat Achizitonare Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

are cineva Fisa tehnica in comparatie la fel ca-n linkul de mai jos pentru noile modele EURO 6 ?
    Simon Trans este reprezentanța autorizată Dacia și service autorizat multimarcă cu echipamente de ultimă generație și personal specializat.

Comment

Masina o iau pentru cel putin 10 ani de zile asa ca da ma uit si la brizbriz-uri.In acest timp apare uzura morala,din punct de vedere al dotarilor,e o perioada destul de lunga.Daca ar fi avut prestige cu motor de 0.9 acum nu mai purtam aceasta discutie.Am incercat chiar sa configurez laureate cu motor 0.9,cruise control si navigatie ma dus la 10915e fata de 10120e la prestige.

Comment

Tot se pomeneste de faruri dublu optice , se aprinde si faza scurta si faza lunga in acelasi timp?
        sigpic

Comment

Da. Raman aprinse ambele cand dai faza lunga.
          Last edited by 77sky; 26 February 2016, 00:25.

Comment

Originally posted by vio.tudor View Post
            Masina o iau pentru cel putin 10 ani de zile asa ca da ma uit si la brizbriz-uri.In acest timp apare uzura morala,din punct de vedere al dotarilor,e o perioada destul de lunga.Daca ar fi avut prestige cu motor de 0.9 acum nu mai purtam aceasta discutie.Am incercat chiar sa configurez laureate cu motor 0.9,cruise control si navigatie ma dus la 10915e fata de 10120e la prestige.
            Diferenta vine de la motorizarea mai buna pt. Laureate. Pana la urma e alegerea ta

Comment

Asa este,mai am la dispozitie 2 luni de gandire deoarece astept rabla.

Comment

Abia peste 2 luni demareaza rabla 2016?

Sent from mobile
                Keep walking...

Comment

eu as cumpara prestige ul de 1.2
                  probabil cand va incepe rabla se va putea achizitiona acesta pe la 8000 euro, poate chiar sub aceasta suma

Comment

Eu deja il pot lua la 8300
                    Dar tot pe 0.9 merg
                    Are cateva avantaje prestige dar nu asa multe cat sa ma conving sa aleg 1.2
                    De fapt singurul lucru ca il doresc este clima
                    In rest chiar nu ma avantajeaz nimic
                    Pilot automat l-am folosit de 2 ori limitatorul de viteza niciodata
                    Anvelope pe 16 sunt cam acelasi drac cu cele pe 15
                    Restul de estetica
                    Prestige vine fara roata de rezerva
                    Un lucru foarte util pentru mine a fost si este volanul îmbrcat în piele
                    Ofera mai multa usurinta in utilizarea volanului si rezistenta mai mare la uzura
                    Attached Files
                    Last edited by 77sky; 26 February 2016, 00:26.
                    sigpic

Comment

Si acum am vazut ca au mai taiat din cp
                      Probabil avea prea multi
                      Cred ca este din cauza normei de poluare
                      Deci va fi mai gatuit
                      sigpic

Comment

Nu cumva discount-ul asta de 1000E se aplica masinilor ramase pe stoc, care au norma de poluare Euro 5? Asta pentru ca au inceput sa produca masini cu Euro 6.
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Nu,se aplica la toate variantele la care se mai adauga 300e discount deci 1300,dar tot mai avantajos e cu rabla 1444e si cei 300e.

Trimis de pe al meu P5_Energy folosind Tapatalk

Comment

Aici nu se specifica pe nicaieri acest lucru. Si aici, pagina 2 "vehicule comandate in perioada .....".
                            Last edited by Crs. Sandel; 26 February 2016, 10:50.

Comment

uploadfromtaptalk1456483468837.jpg
                              Aici Este specificat euro 6
                              sigpic

Comment

1. Euro6 se fabrică din iulie 2015!
                                2. 1,2 de 73CP e Euro6 iar VINul conține uu14SDE33 !
                                3. 1,2 de 75CP e Euro5 iar VINul conține uu14SDAG !
                                4. vizita pe dacia.ro e gratis
                                Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google