pai se reprezentantele mai vand EURO 5 ? Nu cred ... Asa cum nu mai vand masini fara TPMS ...
Sfat Achizitonare Logan II
Collapse
X
-
Originally posted by t0rquemada View Post1. Euro6 se fabrică din iulie 2015!
2. 1,2 de 73CP e Euro6 iar VINul conține uu14SDE33 !
3. 1,2 de 75CP e Euro5 iar VINul conține uu14SDAG !
4. vizita pe dacia.ro e gratis
Multumim pentru pont. Esti de treaba.
Eu am cumparat masina in 02.2007, iar modelul cu Euro 4 se fabrica din 07.2006. Dealer-ul mi-a propus sa iau o masina Euro 3, fabricata pana in 07.2006, cu o reducere de 500E si imi plateau ei taxa de inmatriculare (care era mai mare decat Euro 4). Le-am spus ca nu.
Asadar, asta a fost rationamentul meu pentru intrebarea de mai sus.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by GuGu21 View Postare cineva Fisa tehnica in comparatie la fel ca-n linkul de mai jos pentru noile modele EURO 6 ?
http://www.simpotrans.ro/assets/clie...LOGAN_2012.pdfAttached Files
Comment
-
Originally posted by GuGu21 View Postpai se reprezentantele mai vand EURO 5 ? Nu cred ... Asa cum nu mai vand masini fara TPMS ...Last edited by t0rquemada; 26 February 2016, 15:55.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Din cei care ati folosit recent programul rabla...eu vreau sa cumpar 3 tichete. Oare apuc sa gasesc 3 in Cluj in decurs de 1 luna? Si avand in vedere ca valoarea unui voucher e la fel ca anul trecut cam la ce pret sa ma astept? Adica nu m-as complica daca un voucher il gasesc pe la 5000 lei.
Comment
-
E doar un vouchet/tichet nu 3.
Art.5. Finanţarea operatorilor economici în baza schemei de ajutor de minimis se acordă sub formă de fonduri nerambursabile. Cuantumul primei de casare este de 6.500 de lei, la care se adaugă căte un ecobonus la achiziţionarea unui autovehicul nou, dar nu mai mult de două eco-bonusuri cumulate, pentru fiecare dintre următoarele caracteristici, astfel:
a) un ecobonus în valoare de 750 de lei la achiziţionarea unui autovehicul nou al cărui motor generează o cantitate de emisii de CO2 mai mică de 100 g/km, în regim de funcţionare mixt, potrivit menţiunilor înscrise în certificatul de conformitate al autovehiculului nou;
b) un ecobonus în valoare de 1.500 de lei la achiziţionarea unui autovehicul nou cu sistem de propulsie hibrid;
c) un ecobonus în valoare de 2.500 de lei la achiziţionarea unui autovehicul nou electric hibrid.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostCrezi prost. Am avut pe cineva cu TCe Ambiance cumpărat în ianuarie 2016, dar fabricat martie 2015(euro5, cu tpms)
Ma refer la aplicarea unei norme noi (mai severe), nu conteaza ca vorbim de 3,4,5,6...7.
1. Eu stiam ca se stabileste o data de la care nu se mai pot omologa masini noi (ma refer la modele) decat daca respecta noua norma de poluare. (parca omologarea este valabila un anumit numar de ani, dupa care masina trebuie reomologata si actualizata din punct de vedere tehnic, dar nimeni nu face asta prefera sa proiecteze alta masina)
2. Totdodata se stabileste o data ulterior celei de mai sus de la care producatorii europeni nu mai au voie sa produca (si/sau sa vanda in UE, nu stiu exact) decat masini care respecta noua norma de poluare.
Intrebare: Nu este si o limita de la care nu mai ai voie sa inmatriculezi in UE masini noi decat daca respecta noua norma de poluare?
Nu-mi este foarte clar procedura.
La introducerea tpms cum a fost? De la data X era necesar sistemul pentru masinile model nou (care se omologau), pentru masinile care se fabricau, pentru masinile noi care se vindeau sau pentru masinile noi care se inmatriculau prima data?Last edited by abc; 26 February 2016, 17:40.
Comment
-
Dacă și cu parcă.
1.Contează ca, la data intrării în vigoare a regulii, mașina să fie deja omologată.
Vezi Lodgy/Dokker fără DRL și ESP în 2012.
2. Să producă ce? Mașina e produsă înainte de intrarea normei și stă pe stoc, care e problema?Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by ady_dragan View PostDin cei care ati folosit recent programul rabla...eu vreau sa cumpar 3 tichete. Oare apuc sa gasesc 3 in Cluj in decurs de 1 luna? Si avand in vedere ca valoarea unui voucher e la fel ca anul trecut cam la ce pret sa ma astept?Last edited by DannyMC; 26 February 2016, 17:52.
Comment
-
Au aparut deja stiri pe net.Se vor da tichete la fel ca in 2015,adica un singur tichet in valoare de 6500 lei,singura diferenta este ca s-ar putea sa o cumuleze cu programul prima masina,adica statul sa achite 5% din valoarea masinii pana in limita a 50 000 lei.
Comment
-
Originally posted by ady_dragan View PostDin cei care ati folosit recent programul rabla...eu vreau sa cumpar 3 tichete. Oare apuc sa gasesc 3 in Cluj in decurs de 1 luna? Si avand in vedere ca valoarea unui voucher e la fel ca anul trecut cam la ce pret sa ma astept? Adica nu m-as complica daca un voucher il gasesc pe la 5000 lei.
este sistem cu un singur voucher in valoare de 6500 ron,eu am dat pe el 1300 ron,asta in conditiile in care l-am cumparat la inceput de campanie(unde se zice ca este mai scump fata de sf campaniei unde lumea prefera sa le "dea" ca sa nu ramana cu ele)Last edited by FloNick; 26 February 2016, 21:22.
Comment
-
Saptamana de vine ma duc sa dau avansul de 20 000 lei pentru un prestige 1,2 si restul prin banca.Singura dilema pe care o mai am acum este ce culoare sa aleg,gris platine sau blue cosmos.Albastru imi place cum arata dar argintie imi place cum se preteaza la praful de Romania.Totusi,pana la urma Beige Cendre se mai poate comanda chiar daca nu mai este disponibil pe configurator?
Comment
Comment