If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Lucruri Pe Care Nu Le-ati Descoperit Inca La Noul Logan
Oficial B4D401(1,0SCe) are 73CP, la alții are chiar 82CP pe etanol
Apropo de asta, la noi scrie pe site si in fise ca 0,9 GPL are emisii de 101 g/km dar am gasit o fisa tehnica in franceza unde scria 98 g/km... Ne-am fi incadrat la ecobonus
Am descoperit si eu ceva si sunt tare nedumerit
Ce cauta acele urme de ulei cumva pe aripa interioara de parca ar fi iesit din gauri sau ar fi fost turnat acolo ulei ?
3 zile = 150 Km
Sa ma apuce spaima ?
Nu am avut vre-o masina noua pana acuma.
As aprecia o parere realista si avizata.......................
PS pozele sunt cam aiurea ar fi trebuit rotite probabil.............
Nu este ulei. Este o substanta de protectie (ceara) care s-a scurs prin diferite orificii. Da cu mana si o sa te convingi. In mod normal ar trebui sa mai gasesti scurgeri de acest gen si prin alte locuri ale masinii.
are consistenta unui ulei gros.
un coleg a spus ca au pus preventiv ulei in praguri ca la vechile dacii...............
o sa il sterg pe cel care e la vedere poate maine, ma enerveaza astfel de nimicuri care ar fi putut fi evitate
deci episodul de paranoia trebuie inchis sa inteleg
Apropo de asta, la noi scrie pe site si in fise ca 0,9 GPL are emisii de 101 g/km dar am gasit o fisa tehnica in franceza unde scria 98 g/km... Ne-am fi incadrat la ecobonus
Când a apărut 0,9TCe euro 5 în România avea 122g/km CO2 iar în Franța 119g/km CO2
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
walterescu, nu sterge nimic, lasa asa , este o ceara de cavitati care face foarte bine la caroserie. Ai sa gasesti si prin portbagaj si prin alte locuri.
E bine ca , o data la 3 ani, sa revii cu astfel de "tratament", gasesi de cumparat in orice magazin de piese (cera de cavitati), in special prin praguri si prin in portiere.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment