Gaby20045 pui niste poze? M-aș duce și eu până în târg dar îmi lipsește motivația
Lucruri Pe Care Nu Le-ati Descoperit Inca La Noul Logan
Collapse
X
-
Pai....eu sunt multumit. Dar nu comanda de capul tau. Alege-ti ce culori vrei si suna-i.
Vezi ce iti recomanda si ei (spune-le ca vrei in material ma de calitate, bla bla bla) si te vor indruma ei. Si mie mi-au zis la fel: ca daca vreau ami bun trebuie sa aleg nu stiu ce si nu stiu cum.
Ideea e ca se potrivesc foarte bine, au gauri pentru rabatare scaune, sunt fractionare, se aseaza bine....eu sunt multumit desi nu au fost ieftine.
Comment
-
Da, mișto băieții având în vedere că le poți face cum dorește mușchii tăi.
Am trecut și eu pe acolo la un moment dat și am configurat husele, dar m-a dus totul la un preț apropiat de cele de origine. Am zis "nu, mulțumesc"... altă întrebare. Apoi, revăzând siteul pe forum, am repetat figura și am rămas surprins că prețul a fost unul ceva mic, de doar 434 lei, semn că ori au redus costurile ori prețurile ori mi-au mai trecut figurile.
Comment
-
Acum aprox. o saptamana mi-am primit si eu husele de la huse.ro. Dpdv al materialelor, chiar nu am nimic de reprosat, s-au ridicat la nivelul asteptarilor (eu am optat pentru partea centrala facuta din materialul folosit pe Logan/Sandero 2 ph1 Laureate - cel cu cerculete).
Personal, pana acum am montat doar bancheta spate (sezut intreg, spatar fractionat 1/3, 2/3), respectiv toate tetierele, iar operatiunea este destul de usor de dus la capat. Momentan nu am imbracat scaunele fata, pentru ca exista niste bretele de sustinere, iar una dintre ele trebuie trecuta fix printre spatarul si sezutul scaunului (ori eu nu ma descurc sa fac asta fara eliminarea inelelor metalice cu care este prinsa tapiteria de scaun, sub acesta). Va trebui sa scot acele inele si sa le inlocuiesc cu niste soricei, dupa montarea huselor. Pe de alta parte, este foarte posibil sa fie nevoie sa imi montez carenaj si pentru scaunul pasagerului - imi pare ca, cel putin modelul meu de husa este conceputa avand in cap faptul ca trebuie prinsa si in carenaj, pentru a se mula perfect pe scaun.
Sper ca v-au fost de ajutor informatiile
Comment
Comment