La TCe-ul din dotare treapta V, 2250rpm, 90km pe bord, 86km pe Medianav(am interfata modificata pentru a afisa viteza, iar partea de navi(iGO) isi ia viteza de la ABS nu de la sateliti)
Lucruri Pe Care Nu Le-ati Descoperit Inca La Noul Logan
Collapse
X
-
Originally posted by bogdan_cr View PostMai bine cu Calsonic sau Valeo, decit Sanden ( japonez, e adevarat... ) care nu face presiune... Sanden au fost de la DSN la Slz si Lgn, eu am la Lgn1 ph2 2012 Sanden si nu-s deloc multumit. Chiar ma miiram cum de merge bine AC pe Lgn2, asta era secretul, compresor schimbat, au renuntat la Sanden.
Sanden cred ca sunt suedezi totusi si fac compresoare foarte bune.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Originally posted by Renault View PostSunt japonezi.
Eu am impresia ca se faceau in suedia compresoarele.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Originally posted by einstein1984 View PostAi pe naiba, ai tot calsonic la ph2. De aia nu esti multumit.Originally posted by einstein1984 View PostCompresorul e prea jos ca sa ma pot uita la el pe masina, trebuie sa scrie pe eticheta.
Drept sa spun, m-am mirat cind am vazut ca e Sanden, am avut si la DSN si la Slz Sanden si facea un zgomot foarte enervant.
Vad ca asta nu face, dar nici prea frig sa nu racesti...Last edited by bogdan_cr; 30 June 2014, 18:16.
Comment
-
am observat ca ,daca tii pedala de acceleratie pana la fund,sagetile din bord care iti sugereaza cand sa schimbi vitezele,au o alta harta.se arprind undeva pe la 5000 rot/min.probabil isi da seama ca vrei sa conduci sportiv ,si se aprind doar cand considera ca te apropii de limita de turatii
Comment
Comment