inca e in probe... banuiesc
Lucruri Pe Care Nu Le-ati Descoperit Inca La Noul Logan
Collapse
X
-
Momentan singurele butoane de geamuri fata cu impuls doar pe partea soferului sunt cele de pe SerieLimitata10ani, care arata cam asa (alb nu maro)
Si costa vreo 50e cu tva, la care iti mai trebuie mufe cablaj etc.
Merita? Eu zic ca nu.Attached FilesLast edited by 77sky; 23 July 2014, 22:15.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Problema nu e modulul. Eu imi pot face singur oricate module doresc, insa nu se gasesc mufele si pinii la liber, se vand numai in multiplu de 1000 si numai la producatori(nu persoane fizice), si atentie nu vorbim aici de Romania.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
am inteles... totusi poate se va gasi o solutie (mai ieftina si mai simpla) decat alt buton si alte cablaje identice cu cele de pe loganul cu 10 ani. Aici ma refer ca poate o sa se gaseasca pini la liber si la fel si mufele... asta daca nu o iau inainte cei din targ din vitan si o sa gasim buton identic care doar il scoti si il inlocuiesti la un pret mai decent.laureate 1.5l, albastru marin
Comment
-
Originally posted by maddogg View PostApropo de asistenta la plecarea din panta (HSA) la mine e activata functia din fabrica, mcv 0.9 tce.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by mumus View Postsi cum functioneaza? ca nu ai frana de mana la buton nu? Este clasica
Comment
-
interesant, si cum ti-ai dat seama ca ai aceasta functie, la deal sau la vale cand dai drumu la pedale nu pleaca masina direct singura? are un lag?Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment