Fane - fac eu cinste daca vii in Chisinau
Lucruri Pe Care Nu Le-ati Descoperit Inca La Noul Logan
Collapse
X
-
Originally posted by M.FLORIN View PostAsadar ... dupa intalnirea avuta cu Fane avem asa:
-impuls pe semnalizare activat
-alarma interna --se piate activa doar ca ii trebuie si goarna. La deschiderea usilor se aprind doar avariile ... identic ca la logan 1.
-impuls pe geamuri ... ciuciu. Nu a vrut nimiv acolo.
Bonus avem km stocati in cheie ... asa vine din fabrica.
Multzam Fane inca o data de ajutor.
Merci
Sent from my GT-I9300 using Forum Runnersigpic
Comment
-
-
Nu este o chestiune atat de "nedescoperita" insa nu mai deschi un topic separat. Asadar vreau sa imi schimb stergatoarele cu unule BOSCH AEROTWIN. Ideea e ca nu stiu ce anume se potriveste - nu stiu nici macar ce dimensiuni eu (evidenta lene de a le masura ) ... dar poate cineva a probat vre-un aerotwin pe noul logan si vine cu raspunsul.
Multumesc anticipat.
Comment
-
Salut, ma poate ajuta cineva cu raspunsul la o intrebare? Am un Logan model nou si am vrut sa conectez un modul de ridicare geamuri,insa UCH-ul masinii este complet schimbat fata de loganul anterior, are 3 mufe fata de 2 si mult mai multe fire. Stie cineva ce culoare si pe care dintre cele 3 mufe se situeaza firul care asigura alimentarea blocarii/ deblocarii usilor pentru a putea conecta modulul? Multumesc anticipat pentru ajutor. Scuze de off topic
Comment
-
Una din cele 2 mufe din partea de sus. Culoarea firelor de la actuatoare o gasesti la capota de portbagaj(daca ai Laureat). Din aduceri aminte roz si maro.
Dintre posesorii de Logan2 echipare Laureate cu/fara geamuri electrice spate, poate verifica cineva(daca vrea) cate fire un in mufele din burdurile usilor fata?
La Logan-ul meu, pe spate sunt doar 6 fire(2 dif, 2 geam, 2 actuator), dar pe fata sunt mai multe, probabil pentru butoane pe usa/macarale cu impuls.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Am schimbat 3 modele de stergatoare aero si toate mi-au zgariat parbrizul (inclusiv Boschul!). Am auzit de mai multe ori varianta ca cica nu ar fi potrivite pentru logan (modelul 1). Zgarieturile sunt fine intr-adevar dar deranjante si multe.sigpic
Comment
-
Originally posted by Razvy View Postma oameni buni, NU EXISTA macarale cu impuls! butonul face totul!
Si la logan au un soi de protectie termica dar cu timp de declansare mult mai mare adica daca ridici geamul sus si continui sa ti apasat butonul ai sa observi ca dupa 5-7 sec se dezactiveaza si nu mai poti folosi acel geam cam 10 sec.
P .S.
Si eu astept un semn de la Fane.sigpic
Comment
Comment